FC Barcelona are cota 8 la victorie in penultima etapa

FC Barcelona vine dupa 9 partide in La Liga in care a marcat minim doua goluri, iar sirul pare sa continue si in weekend, cand o va intalni in deplasare pe Levante. Formatia gazda se afla pe locul 16, scapata de grijile retrogradarii. Este drept, cu un rezultat pozitiv duminica poate urca mult in clasament, insa ne indoim ca acest rezultat va veni, mai ales ca Barcelona ar trebui sa joace la capacitate maxima, fiind o mare performanta aceea de a termina campionatul neinvinsa. Victoria formatiei catalane este anticipata si de casa de pariuri Betfair, care ofera cota 8.00 formatiei antrenate de Ernesto Valverde la obtinerea celor 3 puncte.


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:45) utilizand codul ZFBNDE. Mizeaza apoi pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in partida cu Levante. Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite. Daca vei miza mai mult, diferenta se va calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.3.


Despre recompensa

Barcelona are cota 8 la victorie in penultima etapa, in cazul in care aceasta se va impune, iar tu vei miza 50 lei, castigul conform cotei normale (65 lei) il vei primi cash imediat, in vreme ce restul de 335 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:45, utilizand codul ZFBNDE

·         Plaseaza din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in deplasarea cu Levante

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona va invinge vei primi cash castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la maxim 400 lei ti se va credita sub forma de freebet in  cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Barcelona a castigat ultimele 7 intalniri directe >>>