Favbet Casino - sloturi noi in luna mai 2023

Când e vorba de sloturi, cu toții ne dorim sa încercăm ce este mai nou. Si Favbet este genul de cazino online licențiat care aduce mereu noutăți in portofoliu. Secțiunea de cazino are mii de jocuri interesante si este cazul sa descoperim câteva dintre ele.

Playson - provider nou

Burning Fortunator

Sa citești instrucțiunile de la Burning Fortunator s-ar putea sa fie cea mai scurtă lectura din viata ta. Asta pentru ca jocul celor de la Playson este unul cu structura clasica de joc ca la aparate, cu 3 role si 3 linii, 5 modalități de plata. Gameplay-ul este ca si inexistent, fiind doar șapte simboluri in total. Șeptarul este cel mai valoros dintre ele.

Nu exista un Wild la Burning Fortunator, iar misiunea ta este sa acumulezi combinații câștigătoare. Cel mai bun câștig este de 60x miza, atunci când legi trei simboluri Șeptar. Așadar, un joc cu reguli simple, care amintește de sloturile din sălile de joc terestre. 

Bozo Cats

Nu sunt foarte multe jocuri cu simboluri Pisici, asta deși iubitorii de animale si-ar dori mai multe sloturi cu o astfel de tematica. Si Playson i-a ascultat in 2023, atunci când a lansat pe piață Bozo Cats. Un slot care nu pare să iasă din sfera normalului la prima impresie. Are 20 de linii de plata, întinse pe o matrice de tip 5x3. Volatilitatea este ridicata, in timp ce RTP-ul e setat la 96.31%.

Însă Bozo Cats vine cu ceva special chiar la secventa speciala. Ai nevoie de trei simboluri Scatter pentru a declanșa rundele gratuite. Doar ca mai exista un Scatter, denumit Golden Scatter, care te poate ajuta sa descoperi si un upgrade la speciala. Asta înseamnă rotiri gratuite suplimentare, Sticky Wilds sau Multiplicatori. Poți si sa pariezi pentru aceste upgrade-uri, dar riști sa pierzi rotirile inițiale. 

La Bozo Cats ai si posibilitatea sa cumperi funcția cu rotiri gratuite. Te costa 80x miza si poți obține 9, 12 sau 15 runde gratuite. Câștigul maxim la acest joc este de 10.047x miza.

Legend of Cleopatra Megaways

Nu încă un joc inspirat din Egiptul Antic! Ar putea fi prima ta reacție atunci când vezi Legend of Cleopatra Megways, însă deși simbolurile sunt unele pe care le-ai mai văzut de atâtea ori si la alte jocuri, gameplay-ul acestui slot din 2020 e unul aproape unic. La ce ne referim aici? Vorbim despre un motor Megways, deci numărul de modalități de plata e uriaș - 117.649. Sunt sase role si șapte rânduri, iar rândul cel mai de sus este unul special.

Cum modul de plata este unul Cascada, in care simbolurile ramase se prăbușesc, funcția speciala cu rotiri gratuite la Legend of Cleopatra Megaways se declanșează atunci când toate simbolurile de pe rândul Bonus cad. Sunt 12 runde gratuite, in care si Multiplicatorul poate sa-si crească valoarea. Poți obține la final un câștig maxim de 6.584x miza. Cu o volatilitate ridicata, acest lucru poate sa fie posibil, mai ales ca nu vorbim despre un câștig senzațional pentru un slot de tip Megaways. 

Book of Gates - BF Games

Parca nu trece niciun review fără sa precizam vreun joc cu aceasta tematica. Pana la urma, jocurile care încep cu “Book” au cam invadat aceasta piață. Doar Book of Ra e de vina, clar. Ce aduce Book of Gates, de la BF Games, nou? Aproape totul. Doar Cartea ca simbol Scatter si tematica (plus simbolurile) îți vor rămâne cunoscute de la celelalte jocuri cu Cărți. In primul rand, Book of Gates este dispus pe un sistem de 5x5, cu 3.125 modalități de plata, care se poate extinde pana la 5x8, cu 32.768 posibilități de plata. Fiecare câștig îți aduce un Respin care deblochează unul dintre rândurile suplimentare. 

Trei simboluri Scatter, pe rolele 1, 3 si 5, furnizează 10 rotiri gratuite, in care jocul funcționează pe sistemul 5x8, cu toate modalitățile de plata disponibile. Ai si un Wild la Book of Gates, care apare pe rolele 2, 3 si 4. Volatilitatea la Book of Gates este medie, iar RTP-ul e situat la 96.03%.

Go Gold - Skywind Group

Go Gold este un joc destul de kitsch ca aspect, dar trebuie totuși sa apreciem inventivitatea celor de la Skywind Group. Sa insiști pe un slot care are ca tematica aurul si sa faci tot decorul (plus simbolurile) cu o culoare aurie necesita multa încredere in publicul țintă, ca acesta ți-ar putea aprecia “arta”. Gameplay-ul de la Go Gold e simplu si la obiect - formează combinații câștigătoare pentru a acumulat fonduri. Fără funcții speciale, fără mai nimic.

Măcar exista un simbol Wild, capabil sa substituie oricare alta figura, in afara de cea Scatter. Si Scatter-ul nu face nimic nu duce la o secventa speciala, dar poate determina un câștig si de la dreapta la stânga, nu doar invers. Pentru ca Go Gold plătește “bothways” daca este si un Scatter pe linie. Plata maxima la Go Gold este 1.200x miza. Jocul e dispus pe 5 role si 4 rânduri, cu un total de 40 de modalități de plata. 

Bloodsport - Skywind Group

Inspirat din celebrul film cu Jean-Claude Van Damme, Bloodsport este un slot lansat de Skywind Group in 2019, dar care nu a “îmbătrânit” deloc. Asta si poate pentru ca filmul rămâne un clasic. Chiar si jocul principal are ceva unic. Sunt 5 role fixe, însă numărul rândurilor poate varia intre 2 si 11, in funcție de rotire. Sunt 88 de modalități de plata, iar volatilitatea este ridicata.

Ai un simbol special care te duce la secventa Dim Mak, cu premii in bani, dar si o figura Scatter. 15 astfel de simboluri declanșează un fel de Roata care îți va dezvălui ce funcție speciala primești. Precum vei observa, Bloodsport este un slot complex, dar unul distractiv. Va trebui sa petreci mult timp învârtind de role pentru a-l descoperi pe tot. 

Si nu uita ca toate sloturile de pe Favbet pot fi jucate si in varianta demo. Ai ocazia sa descoperi ce îți place si ce nu înainte sa investești bani de la tine.