Expertul Expertilor: oferim 800 RON castigatorilor din Martie

Concurs incheiat

Concursul Expertul Expertilor: voteaza pronosticurile Expertilor si Pariorilor Profesionisti Intelbet in Martie si ia-ti partea din fondul de premiere de 800 RON!
 

Concursul din luna februarie a luat sfarsit, iar de la 1 martie incepe o noua runda a acestui fantastic concurs: alatura-te si ia-ti partea din fondul de premiere de 800 RON!

Pentru a catsiga unul din premiile oferite in colaborare cu casa de pariuri online Fortuna, nu trebuie decat sa raspunzi la o intrebare: vor fi castigatoare pronosticurile recomandate de expertii si pariorii profesionisti Intelbet?

Voteaza ponturile expertilor si pariorilor nostri profesionisti. Fiecare pont postat pe site-ul nostru este insotit, in josul paginii, de intrebarea "Va fi acest pariu castigator?". Trebuie sa citesti analiza si sa iti exprimi acordul sau dezacordul apasand unul din butoanele "Da" sau "Nu". Asta e tot! Pentru fiecare pronostic votat corect vei contabiliza un punct, iar pentru fiecare pronostic votat incorect ti se va scadea un punct.

Daca ai mai participat la acest concurs si in lunile precedente, nu iti ramane decat sa verifici ponturile postate pe site si sa incepi sa acumulezi puncte!

Daca nu ai mai participat la acest concurs pana acum, citeste mai intai cu atentie regulile concursului.

Bafta tuturor!