Euro 2016: Spania joaca impotriva Cehiei

Nationala de fotbal a Spaniei spera acum la un inceput mai bun decat cel de la Campionatul Mondial din 2014. Ce-i drept, si adevrsarul este unul mult mai accesibil. De fapt, Cehia este echipa cu cele mai mici sanse de a se califica mai departe din aceasta grupa, insa asta nu inseamna ca Spania va avea parte de un meci usor.

 

Dupa cum probabil iti amintesti, Spania s-a facut de ras la Mondial. Acum, Vicente Del Bosque probabil isi doreste sa-si ia revansa, dar trebuie sa tinem cont ca echipa sa se afla intr-un moment oarecum dificil, in care generatiile se schimba.

 

Veteranii incep sa faca loc celor veniti din urma, iar asta ar putea sa se vada in coeziunea echipei pe parcursul turneului. Iar cel mai ingrijorator lucru pentru spanioli ar trebui sa fie faptul ca nu avem garantia ca generatia aceasta care vine din urma se va ridica la nivelul celei de dinainte sa, care a reusit sa domine in mod categoric fotbalul mondial timp de 4 ani de zile. Mai ales daca luam in considerare infrangeri precum cea din meciul cu Georgia.

 

Cat despre Cehia, cel mai important lucru este faptul ca echipa lui Pavel Vrba a avut cea mai slaba aparare din perioada calificarilor. In acest fel, Alvaro Morata, Nolito si David Silva nu ar trebui sa aiba mari probleme in atac.

 

Pariere

 

Deficientele in aparare ale Cehiei sunt prea mari pentru a fi ignorate atunci cand pui un pariu pe acest meci. Astfel, sunt de parere ca poti miza pe o victorie a Spaniei, caz in care ai beneficia de o cota de 1.45 la Fortuna, dar si pe faptul ca Spania va inscrie peste 1,5 goluri, benficiind astfel si de o cota de 1.70.