Euro 2016: este Ungaria victima sigura in Grupa E?

Euro 2016 va fi un turneu memorabil pentru Islanda, care a devenit cea mai mica tara care s-a calificat vreodata la un turneu final. Pentru a-ti face o idee mai buna, trebuie sa stii ca Islanda are o populatie mai mica si decat unele cartiere ale Bucurestiului. In ciuda acestui lucru, Islanda nu este cea mai slab cotata echipa din grupa sa. "Onoarea" aceasta ii revine Ungariei.

 

In afara de cele doua tari, in grupa F se afla si Austria si Portugalia. Austria, desi nu era o echipa de temut in anii trecuti, s-a dezvoltat enorm in ultima perioada, reusind sa-si castige grupa in faza de calificari. Bazandu-se pe jucatori precum David Alaba si Marko Arnautivic, Austria spera la locul doi.

 

Avandu-l in componenta sa pe Cristiano Ronaldo, insa, Portugalia este mare favorita in aceasta grupa. Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, iar pe parcursul turneului ar putea fi folosit pe pozitie de varf. Chiar si asa, trebuie sa ne amintim ca el a avut probleme pana acum in meciurile internationale. Totusi, meciurile din aceasta grupa nu ar trebui sa le puna mari probleme portughezilor.

 

Islanda a reusit sa impresioneze pe toata lumea in faza calificarilor, fiind unul dintre principalele motive pentru care Olanda nu participa la Euro 2016.

 

Pariere

 

In fata unor asemenea echipe, este greu de crezut ca Ungaria are vreo sansa la calificare. Incapacitatea echipei a fost cat se poate de vizibila de curand in meciul cu Germania. Este adevarat faptul ca nemtii au dat doua goluri din ofsaid. Dar au si avut unul corect anulat in primul minut si, per total, au dominat partida fara absolut nicio problema. La Sportingbet beneficiati de o cota de 2.10 daca mizati pe faptul ca ungurii vor parasi turneul dupa faza grupelor.