Euro 2016: cine va castiga grupa E?

De mult timp se vorbeste despre potentialul nationalei de fotbal a Belgiei, insa, pana in prezent, aceasta nu a reusit sa obtina rezultate remarcabile. Fara un turneu final castigat, aceasta generatie de aur a fotbalului belgian nu va ramane in istorie drept una dintre cele mai bune. Astfel, Euro 2016 este sansa jucatorilor din echipa de a demonstra ca au ajuns la maturitate.

 

In grupa E a competitiei, ei vor evolua alaturi de Italia, Suedia si Irlanda. Au prima sansa la castigarea grupei, insa nu va fi un parcurs foarte usor. Italia, pe de o parte, pare extrem de slabita. Pe langa faptul ca nu a impresionat in ultimele meciuri, echipa lui Antonio Conte nu ii va avea in componenta pe Claudio Marchisio si Marco Verratti, ambii ratand Euro 2016 din cauza unor accidentari. Insa italienii sunt maestri ai jocului defensiv, iar postura de echipa cu a doua sansa cu siguranta la convine.

 

Irlanda nu a avut performante uriase in timpul calificarilor, insa trebuie sa remarcam faptul ca a incasat doar 7 goluri intr-o grupa in care au fost Polonia si Germania, doua echipe care in total au marcat nu mai putin de 57 de goluri. Mai mult decat atat, Irlanda a reusit sa castige cel mai important meci impotriva Germaniei.

 

Cat despre Suedia, nu prea sunt multe lucruri de spus. Echipa a reusit sa ajunga la Euro dupa ce a scos Danemarca in faza de play-off. Nu a facut vreun meci mare in faza de calificare, iar la ultimele doua turnee finale europene a iesit inca din faza grupelor.

 

Pariere

 

Avand in vedere toate aceste lucruri, Belgia are prima sansa la castigarea grupei, iar daca sunteti dispusi sa pariati pe acest lucru, Sportingbet va ofera o cota de 2.00.