Euro 2016: Cehia intalneste Croatia

Nu exista un pariu sigur, insa, uitandu-ma peste toate meciurile, nu pot decat sa realizez ca meciul dintre Croatia si Cehia este unul disproportionat. De fapt, avem probabi de-a face cu unul dintre cele mai ciudate dueluri de pana acum.

 

Pe de o parte, avem o echipa care a confirmat inca in primul meci statutul de favorita la calificare si candidata importanta la titlul de castigatoarea a turneului. Pe de alta parte, avem o echipa care a cedat inca din primele minute posesia in meciul cu Spania, oferind probabil cea mai slaba performanta pe care am avut ocazia sa o vedem la Euro 2016.

 

Scorul de 1-0 din meciul cu Turcia ar putea fi considerat nedrept de catre multi croati. Dominatia echipei lor a fost una mult mai clara decat arata scorul, iar rezultatul final ar fi fost unul extrem de diferit daca aveau mai mult noroc. Insa, pana la urma, trebuie sa tinem cont de faptul ca mijlocul stelar al lui Ante Cacic a functionat foarte bine.

 

Pariere

 

Faptul ca nationala Cehiei a fost la doar cateva minute de un en egal memorabil cu Spania nu spune multe. Echipa s-a aparat relativ bine in unele momente, insa Spania a demonstrat ca inca nu si-a revenit dupa monidalul dezastruos din 2014.

 

Pavel Vrba a promis ca echipa lui nu va mai fi la fel de defensiva in meciurile urmatoare, astfel ca am putea avea parte de un meci interesant. Insa sunt de parere ca, intr-un final, croatii se vor impune. Victoria lor este cotata cu 1.80 de Sportingbet.