Etapa de Bundesliga iti aduce un freebet

In  acest weekend va avea loc ultima etapa a turului din Bundesliga, etapa inaintea careia diferenta dintre pozitia a doua si pozitia a noua este de doar 4 puncte, orice pas gresit putand costa scump echipele din fruntea clasamentului. Aici nu ne referim, desigur, la Bayern Munchen, a carei diferenta fata de locul al doilea este de 13 puncte. Se anunta, asadar, o etapa incinsa, cu multe meciuri interesante, motiv pentru  care casa de pariuri Sportingbet prezinta o promotie in urma careia putem castiga un freebet in valoare de 20 lei.Ce trebuie facut?


La promotie poate participa oricine are cont la Sportingbet.  Pentru a primi freebetul trebuie sa plasam cate un pariu pe 4 meciuri diferite din aceasta etapa de Bundesliga. Pariurile pot fi plasate atat live, cat si pre-live, insa singure pe bilet. Miza minima a unui pariu pentru a se lua in calcul la aceasta promotie este de 40 lei, iar cota minima 1.7. 


Despre recompense


Daca vei respecta aceste cerinte simple, freebetul de 20 lei va fi al tau, indiferent de rezultatele meciurilor. Pariurile plasate cu ajutorul unui bonus/freebet sau la care retragi castigul inainte de incheierea meciului (efectuezi Cash Out) nu vor conta la numaratoare. Freebetul va fi creditat imediat dupa incheierea ultimului din cele 4 pariuri. Acesta trebuie folosit in maxim 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice pariu din orice sport. Ca in cazul oricarui freebet, daca vei obtine un castig folosindu-l, valoarea acestuia (20 lei) nu va fi creditata in cont, ci numai profitul.


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Sportingbet creeaza-ti unul aici

·        Plaseaza miniim 4 pariuri singure pe bilet pe 4 meciuri desfasurate in aceasta etapa de Bundesliga

·        Cota minima a unui pariu este 1.7, iar miza minima 40 RON

·        Freebetul de 20 lei va fi acordat indiferent de rezultatele pariurilor

·        Acesta trebuie folosit in maxim 7 zile de la creditare


Castigi indiferent de rezultate