EGT este in topul furnizorilor de jocuri de cazino online

EGT este unul dintre cei mai in voga furnizori de jocuri de casino online din Romania si continua sa fie intr-o permanenta dezvoltare.

EGT - informatii generale

 • Considerat unul dintre cei mai buni furnizori de jocuri de pacanele online si nu numai din Romania, EGT a inceput sa devina unul dintre producatorii populari intalniti atat in cazino-urile online licentiate in Romania, cat si in cazino-urile terestre.
 • Fondata in anul 2022, Euro Games Technology a devenit repede o firma interesanta pentru piata de jocuri de noroc din intreaga lume. Primul sediu l-a avut in Bulgaria, la Sofia, iar in catova ani a devenit lider absolut in tara unde a inceput si unul dintre cei mai bine cotati furnizori la nivel international.
 • De-a lungul timpului prin seriozitatea de care a dat dovada a ajuns sa aiba peste 2.500 de angajati, peste 90 de zone din intreaga lume unde a oferit serviciile si peste 26 de birouri pe tot Globul.  Conform propriilor declaratii, reprezentatii EGT au declarat ca isi doresc sa fie lideri in urmatorii ani: “EGT este o ilustrare excelenta a modului in care orice este posibil, atunci cand sunt stabilitte obiectivele potrivite si inovatia merge impreuna cu managementul strategic. Scopul nostru este sa ne mentinem cresterea constanta pe masura ce continuam sa dezvoltam produse noi, atractive si inovatoare.”.
 • EGT nu este doar furnizor de pacanele online si terestre, ci ofera clientilor sai si produse interesante ce au la baza Pyramid, Octopus si Spider, sistem de management al cazino-ului, fie serveer based gaming.

Cu accent pe crearea de jocuri si software pentru operatii de cazinouri online, EGT a reusit de-a lungul anilor sa isi aduca contributia la cresterea impresionanta a industriei jocurilolr de noroc.

De aesmenea, a fost unul dintre cei mai importanti pioni in aducerea de sloturi cu grafica superioara in cazino-urile terestre. EGT Interactive adopta o abordare centrata pe consumator ca pe o modalitate de ase asigura ca jucatorii se bucura de o experienta interesanta de fiecare data cand aleg jocurilor ce poarta amprenta acestui furnizor.

De altfel, aceasta a fost initial prima sa activitate. S-a axaxt pe dezvoltarea de jocuri pentru cazino-urile tereste est-europene, iar apoi s-a extins in peste 70 de tari.

 • Considerat in continuare un jucator important, a fost premiat in 2014 pentru excelenta in implementarile software, iar in 2016 la premiile VIP Business a fost considerata cea mai de succes afacere.

Euro Games Technology poate ca nu suna cunoscut oricarui jucator de pacanele online, insa trebuie sa stii ca jocuri precum Burning Hot, 5 Dazzling Hot, Shining Crown sunt sloturi ce poarta amprenta acestui furnizor.

Depunere minima 50 RON
2200 RON
Pentru primele 4 depuneri + 680 de rotiri gratuite
Pariaza

EGT ofera Jackpot Cards

Nu toate sloturile EGT beneficiaza de functie speciala cu rotiri gratuite, insa toate pot participa si aduce jucatorului unul dintre cele patru jackpot-uri.

 • Functia se cheama Jackpot Cards si se activeaza aleator, moment in care pe ecran apar 12 carti cu fata in jos pe care jucatorul trebuie sa le potriveasca.
 • Sunt patru simboluri (romb, trefla, inima rosie, inima neagra), iar fiecarui simbol ii este atribuit un jackpot crescator.
 • Odata intoarce trei carti cu acelasi simbol, suma din dreptul acelui jackpot este automat introdusa in balanta si jocul revine la normal. Un jucator poate in decursul unei sesiuni sa intre de mai multe ori in Jackpot Cards.

Top 3 jocuri de pacanele online marca EGT

Burning Hot

Cunoscut ca un joc de top cand vine vorba despre jocurile ca la aparate cu fructe, Burning Hot vine la pachet cu o grafica superioara si castiguri pe masura.

Acesta iti ofera castiguri in cinci moduri diferite, unde cel mai asteptat simbol pe linia de plata este Sapte rosu. Acesta este cifra norocului cand vine vorba despre lumea jocurilor de noroc si este un simbol des cautat in jocurile ca la aparate fructate.

 • Burning Hot si-a facut intrarea pe piata de jocuri de noroc intr-o perioada cand se cereau astfel de jocuri fructate si a venit cu un plus care il plaseaza printre cele mai populare astfel de jocuri.
 • Data exacta a lansarii sale este 7 iulie 2014 si a venit la pachet cu RTP 96.45%, cat si cu volatilitate scazuta-medie. Cel mai mare castig obtinut in cadrul unei singure rotiri este de pana la 3.000 X miza si intreaga actiune se intampla pe 5 linii si 3 coloane. Slotul nu dispune de functii speciale.

5 Dazzling Hot

Vazut unul dintre cele mai interesante sloturi cu fructe colorate pe 5 linii de plata. 5 Dazzling Hot a venit sa concureze cu sloturile unor altor furnizori si a reusit sa se impuna in peisajul sloturilor cautate de jucatorii de cazino online.

 • Este tot mai cautat de pasionatii de jocuri ca la aparate cu fructe, totul datorita potentialului sau urias si al faptului ca poti obtine un castig maxim de 1.000 X miza. Pentru a pune mana pe cel mai mare castig ai nevoie ca pe una dintre cele cinci linii de plata sa fie stivuita o intreaga linie de Sapte rosu.

Totodata, mai sunt simboluri precum Strugure sau Pepene ce pot atrage dupa ele castiguri pe masura. La 10 iulie 2014 EGT a lansat unul dintre cele mai populare jocuri din zilele noastre.

 • Acest slot ca la aparate cu fructe vine insotit cu volatilitate scazuta- medie si RTP 95.74%.

De asemenea, intreaga actiune este purtata pe 5 role si 3 randuri, ceea ce inseamna ca 15 simboluri identice sau diferite pot fi stivuite la finalul unei rotatii complete.

Shining Crown

 • Aduce putin cu Burning Hot, insa Shining Crown este un joc de pacanele online pe 10 linii de plata si care a fost lansat la 4 iulie 2014.
 • Acela a fost momentul in care a castigat piata, avand in vedere ca este unul dintre cele mai jucate sloturi din oferta de cazino-uri online si terestre.
 • Dispune de volatilitate scazuta-medie, premii ce pot ajunge pana la 5.00 X miza si RTP de 96.37%. Este si un joc clasic prin definitie, ceea ce inseamna ca intreaga actiune se poate pe cinci linii si trei role.
 • Interesant este ca pe rolele 2,3 si 4 poate oricand sa aparata coroana care se transforma intr-un simbol Wild expandabil pe intreaga rola si vine cu o serie de castiguri interesante.
 • Simbolurile top sunt Sapte rosu, Strugure, Pepene rosu, dar si celelalte simboluri aduc dupa sine castiguri unul si unul.

Orice slot de la EGT ai juca nu uita sa mizezi dpoar sumele de bani pe care ti le permiti sa le pierzi.