Efectueaza un depozit si poti castiga un BMW

Aceasta casa de pariuri a debutat in mediul online acum cateva zile, insa deja a atras multe priviri, facandu-si o intrare mai mult decat onorabila.
 
In afara ofertei bogate de pariuri, aceasta ofera 200 RON fara depunere, tot ce trebuie sa faci fiind sa-ti verifici identitatea (sa trimiti o copie de buletin si un extras bancar/o factura de utilitati). Nicio alta casa online nu are curajul de a oferi o suma atat de mare fara a depozita nimic. Bonusul de inregistrare este si el foarte atractiv, acesta putand ajunge la suma de 800 RON.
 
O promotie unica din partea casei online este cea in urma careia poti castiga un BMW i3 in valoare de 47 000 euro. Da, ai citit bine, desemnarea castigatorului avand loc pe 2 octombrie, putand participa la promotie pana pe 30 septembrie.
 

Ce trebuie sa fac pentru a avea o sansa la castigarea masinii?


Nimic iesit din comun. Trebuie doar sa te inregistrezi la casa de pariuri in cauza, sa iti validezi contul (sa trimiti documentele necesare verificarii identitatii, documente specificate mai sus) si sa depui minim 100 lei. Poti face asta pentru a obtine bonusul de 100% pana la 800 RON sau daca doresti sa retragi castigurile obtinute in urma acordarii bonusului fara depozit de 200 RON. Suma de 100 lei poate fi depusa, de asemenea, in mai multe transe pana pe 30 septembrie.
 
La promotie poate participa orice cetatean roman sau strain, cu varsta peste 18 ani. Pentru fiecare depunere de minim 100 lei, deodata sau cumulat, vei primi un bilet la tragerea la sorti. Cu alte cuvinte, in cazul in care vei depune 3 000 lei, vei beneficia de 30 bilete.
 

Poti renunta la masina pentru a incasa un premiu in bani


Daca nu ai permis de conducere sau, pur si simplu, nu ai nevoie de masina, vei primi bani cash. Sigur, nu aceeasi suma la care se ridica valoarea automobilului, ci mai putin. Mai exact, 140 000 RON net, adica putin peste 30 000 euro.
 
Clientul va trebui sa revendice premiul in termen de 5 zile (120 ore) de la data comunicarii si/sau afisarii pe site. Castigatorul va putea intra in posesia masinii BMW i3 doar dupa achitarea impozitului (retinere la sursa), ce trebuie platit in maxim 30 zile calendaristice de la data extragerii (2 octombrie). Neplata impozitului atrage automat incasarea premiului in bani.
 

Acorda-ti sansa de a castiga automobilul