Dubleaza-ti fiecare depozit in fiecare zi din aceasta saptamana pana la 500 lei

Incepe ultima luna a toamnei cu dreptul, o casa de pariuri dublandu-ti depozitul in fiecare zi ramasa din aceasta saptamana la introducerea unui cod.

Casa de pariuri despre care vorbim se numeste Maxbet, promotia acesteia fiind mai mult decat tentanta. Promotia a inceput astazi, 31 octombrie, incheindu-se pe 3 noiembrie, tu putand lua bonusul in fiecare zi din acest interval.

Ce trebuie sa fac?

La oferta nu sunt eligibili cei care nu au efectuat pana acum nicio depunere la Maxbet. Daca te regasesti in aceasta situatie, poti efectua prima depunere, dupa care vei fi eligibil la promotie. Depune apoi minim 50 lei, maxim 500 lei, introducand in rubrica „bonusuri disponibile” din “Contul meu” codul “WIN100”. Pentru fiecare zi in care vei face asta, pana pe 3 noiembrie, vei primi un bonus de 100% din suma depusa, pana la 500 lei.

Despre recompense

Vei castiga 500 RON bonus in fiecare zi efectuand un depozit daca vei introduce codul WIN100. Asta inseamna ca in cele 4 zile ale acestui interval poti obtine bonusuri totale de 2 000 lei. Atentie insa, poti avea un singur bonus activ in orice moment. Depunerea si bonusul trebuie rulate, dar si stabilite, de 5 ori pe o cota minima de 1.85, in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. 

Pariurile cu o miza mai mare de 200 lei nu vor fi luate in calcul la rulaj. Un caz identic este cel al pariurilor plasate pe tipuri de Handicap asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt pariu pentru care se poate acorda cota 1.00 la finalul partidei. Pariurile pot fi live sau pre-live, dar pe evenimente distincte. Suma maxima ce poate fi revendicata la finalizarea rulajului este 3 000 lei. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza un prim depozit la Maxbet, dupa care vei fi eligibil la promotie
  • Depune minim 50 lei la Maxbet utilizand codul WIN100 de pe 31 octombrie pana in 3 noiembrie
  • In fiecare zi din acest interval in care vei face asta vei obtine 100% bonus la depozit, pana la 500 lei
  • Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 5 ori pe o cota minima de 1.85 pe evenimente distincte, live sau pre-live, in termen de 30 zile 
  • In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35
  • Pariurile cu miza mai mare de 200 lei nu sunt luate in calcul la rulaj

Profita la maxim de promotie