Draw pe Romareda?, Zaragoza - Tenerife

Pe Romareda gazdele vor juca maine (n.r. simbata) ultimul meci din actuala editie de La Liga2, o partida cu implicatii pentru ambele formatii.

Pe de o parte Zaragoza a reusit sa-si asigure linistea in privinta evitarii pozitiilor retrogradante si in aceste conditii antrenorul Cani va da possibilitatea sa joace citorva jucatori tineri precum Delmás, Jorge Adán, Raúl Guti si Raí.
De asemenea nu au fost convocati Cabrera si Marcelo Silva, doi fotbalisti cu un aport foarte mare in evitarea retrogradarii si care desi sunt la final de conract au jucat la capacitatea maxima fara a se menaja. Antrenorul Cani a tinut sa le multumeasca personal considerind ca si-au facut datoria si nu are rost sa evolueze in ultimul joc pentru a evita o accidentare nedorita si care le-ar putea periclita sansele de transfer pentru viitorul sezon.
Pentru gazde o victorie ar putea insemna si un surplus finaciar de aproximativ 250.000 de euro care le-ar reveni din drepturile de televizare in functie de pozitia ocupata in clasament.

Oaspetii sunt interesati in obtinerea a minim un punct pentru consolidarea actualei pozitii din campionat, locul 5. Antrenorul Jose Marti va juca cu o echipa mixata de asemenea, astfel intentionind sa-si odihneasca o parte din titulari pentru jocul de baraj pentru promovare, probabil cu Cadiz.
Si cum majoritatea meciurilor dintre cele doua echipe s-au terminat la egalitae, 11 din cele 27 jucate, toate sansele ca si acum sa fie draw.

PsF X
cota 1,69
100 lei

x
cota 3,20
50 lei

Superbet