Doar azi poti primi 100 RON pentru a juca la sloturi, castigurile rezultate fiind cash

Zilele trecute un cazino online a introdus sloturi de la furnizorul EGT, pentru a marca momentul hotarandu-se sa ofere o recompensa.

Este vorba despre Betano, cazino online care avea deja peste 400 jocuri. Odata cu introducerea jocurilor de la furnizorul EGT in sectiunea „Vegas”, numarul jocurilor de cazino este de aproximativ 450. Recompensa despre care vorbeam consta in cel mult 100 lei, pe care sa ii folosesti la sloturi, neexistand rulaj in urma castigurilor.

Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa orice utilizator Betano. Pentru a fi eligibil depune astazi, 20 noiembrie, minim 500 lei si ruleaza aceasta suma la cazino. Jocurile pe care poti rula suma sunt Dice&Roll, Shining Crown si/sau Ultimate Hot. Dupa completarea acestei cerinte iti poti dubla bonusul efectuand un alt depozit de minim 500 lei, ruland apoi aceasta suma tot la aceste 3 jocuri slot. 

Despre recompense

Depune si castiga 100 RON pentru a juca la sloturi daca vei rula in prealabil 1 000 lei. Astfel, duppa prima depunere si primul rulaj de 500 lei vei primi 50 lei, iarr dupa a doua depunere si inca un rulaj de 500 lei vei primi alti 50 lei. Banii primiti ii poti folosi tot la cele 3 sloturi mentionate mai sus. Castigurile in urma rotirilor cu bani bonus sunt cash, fara conditii de rulaj. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum 
  • Depune astazi, 20 noiembrie, 500 lei si ruleaza aceeasi suma pe cel putin unul din sloturile: Dice&Rol, Shining Crown, Ultimate Hot
  • Vei primi 50 lei dupa ce vei efectua rulajul
  • Daca vei repeta actiunea astazi, depunand si ruland inca 500 lei, vei mai primi 50 lei 
  • Bonusul il vei putea folosi doar la cele 3 jocuri mentionate mai sus
  • Castigurile din urma folosirii bonusului sunt cash, fara conditii de rulaj

Profita la maxim de aceasta oportunitate