Doar azi ai 25 rotiri gratuite la sloturi

Sunt ultimele zile ale Calendarului de Craciun, casa online Admiral dorind sa termine in forta. Acest lucru pare sa ii iasa, cel putin daca ne uitam la promotia oferita astazi, 21 decembrie, cand te asteapta in cont 25 rotiri gratuite pe care sa le folosesti la anumite sloturi.


Pentru a nu rata alte promotii asemanatoare creeaza-ti cont acum la Admiral >>>


5c1cd537abdbd_1545393463.jpg


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili utilizatorii romani care s-au inregistrat pana pe 20 decembrie, ora 23:59 si care au conturile verificate. Pentru a primi rotirile gratuite nu trebuie decat sa te loghezi in cont si sa le accepti prin intermediul unei ferestre tip pop-up. Daca nu doresti sa participi la campanie apasa butonul „Anuleaza free spins”. Rotirile gratuite sunt valabile doar la unul din jocurile: Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe sau Dolphin’s Pearl Deluxe.


Despre recompensa

Doar azi ai 25 rotiri gratuite la sloturi, castigurile in urma acestora acordandu-se sub forma de bonus. De 30 ori trebuie rulat bonusul la pariuri sportive sau la cazino, cu exceptia jocurilor din Live Casino si ale sloturilor cu jackpot. Daca preferi sa rulezi bonusul la pariurile sportive, afla ca acesta trebuie pariat la o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de un pariu simplu sau de un bilet multiplu. Rulajul trebuie efectuat in termen de 7 zile. Conversia bonusului acordat va avea loc treptat, de fiecare data convertindu-se 50 lei.


Rezumat

  • Logheaza-te in contul tau Admiral
  • Accepta cele 25 rotiri gratuite din fereastra pop-up
  • Rotirile sunt valabile doar astazi la unul dintre jocurile: Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe sau Dolphin’s Pearl Deluxe
  • Bonusul obtinut in urma rotirilor gratuite trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile
  • In cazul pariurilor sportive, cota minima totala trebuie sa fie 2.00 pentru a conta la rulaj


Pentru a nu rata alte promotii asemanatoare creeaza-ti cont acum la Admiral >>>