Doar astazi vei castiga 20 rotiri gratuite cu o simpla depunere

In fiecare luni casa online Betano ne asteapta cu o surpriza care implica rotiri gratuite la un joc slot. Astazi, 8 aprilie, vei primi nu mai putin de 20 rotiri gratuite la slotul Jumanji, o simpla depunere fiind tot ceea ce va trebui sa realizezi pentru a le primi.

Nu mai pierde timpul si depune in cursul zilei de azi >>>

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Betano sunt eligibili la aceasta promotie de luni. Pentru a primi rotirile trebuie doar sa efectuezi un depozit de minim 50 lei la Betano, indiferent de metoda de plata pe care o vei alege. Depunerea trebuie realizata pana in noaptea de marti, ora 01:59. Rotirile se vor credita marti, 9 aprilie, la slotul Jumanji, pe care il vei gasi in sectiunea “Vegas”. Pentru a gasi mai usor jocul tasteaza primele litere ale acestuia in casuta de cautare (reprezentata printr-o lupa), care se gaseste in sectiunea “Vegas”, deasupra sloturilor. Iti vor aparea apoi dedesubt toate jocurile ce au in componenta lor acele litere una dupa alta.

Depune astazi si castiga rotiri gratuite la un joc slot, urmand a primi 20 rotiri chiar daca vei depune 50 lei, 100 lei sau 500 lei, numarul acestora ramanand fix indiferent de suma depusa. Rotirile trebuie consumate marti, intre orele 13:00 si 23:59. Fiecare rotire gratuita are o valoare de 1 RON. Castigurile in urma rotirilor se vor acorda in cont instant cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Efectueaza o depunere de minim 50 lei pana in noaptea de marti, ora 01:59
  • Vei primi 20 rotiri gratuite la slotul Jumanji
  • Rotirile trebuie consumate marti, intre orele 13:00 si 23:59
  • Castigurile in urma rotirilor se vor acorda instant cash, fara conditii de rulaj

Nu mai pierde timpul si depune in cursul zilei de azi >>>