Doar astazi primesti 300 RON bonus la depozit

Au trecut 21 zile din luna decembrie, in fiecare dintre acestea fiindu-va prezentata o promotie la casa de pariuri Admiral, pe care ati putut-o fructifica. Astazi se intampla la fel, promotia din cadrul Calendarului de Craciun recompensandu-te cu un bonus de 100% pana la 300 lei la al doilea depozit efectuat.


Nu rata super-promotia de astazi >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a obtine bonusul nu trebuie sa plasezi vreun pariu, ci doar sa efectuezi doua depozite in cursul zilei de astazi, 22 decembrie, pana la ora 23:59. Pentru primul nu se va acorda nimic, insa la al doilea vei primi un bonus de 100% pana la 300 RON. Daca ai deja un bonus activ, cel corespunzator promotiei de azi se va acorda dupa ce acesta va fi rulat in totalitate sau va expira. Conversia bonusului va avea loc treptat, de fiecare data convertindu-se 50 lei.


Despre recompensa

Doar astazi primesti 300 RON bonus la depozit, acesta trebuind rulat de 30 ori la pariuri sportive sau cazino, exceptand jocurile din sectiunea „Live Cazino” si sloturile cu jackpoturi progresive. In cazul pariurilor sportive cota minima totala a biletului trebuie sa fie 2.00. Rulajul trebuie efectuat in termen de 7 zile de la revendicarea bonusului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza astazi doua depozite
  • La al doilea depozit vei obtine un bonus de 100% pana la 300 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile de la revendicarea lui, la pariuri sportive sau jocuri de cazino, exceptandu-le pe cele din cazinoul live sau sloturile cu jackpot progresiv
  • In cazul pariurilor sportive, cota minima totala a biletului este 2.00


Nu rata super-promotia de astazi >>>