Doar astazi poti obtine 50 RON cash daca vei juca sloturi

Calendarul de Craciun prezinta astazi o oferta in urma careia poti obtine un bonus cash, fara conditii de rulaj, in valoare de 50 RON.

Casa online la care vei gasi aceasta promotie se numeste Betano. Este una dintre cele mai cuprinzatoare oferte pe care le vei gasi la un cazino online licentiat in Romania. Doar in sectiunea “Vegas” Betano dispune de peste 400 sloturi. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Betano. Pentru a fi luat in considerare la premiu apasa butonul „Inscrie-te acum” din pagina Calendarului de Craciun, pagina ce poate fi gasita cu usurinta. Apoi mizeaza cel putin 100 lei in cursul zilei de astazi, 8 decembrie, la sloturile din sectiunea „Vegas”. Promotia se incheie la ora 23:59. Nu exista miza minima intr-o runda.

Despre recompensa

Numai astazi poti castiga 50 RON cash, insa asta doar daca vei miza peste 500 lei la sloturile din sectiunea „Vegas”. In cazul in care vei miza intre 100 lei si 250 lei vei primi 10 lei cash, iar daca vei rula intre 251 lei si 500 lei ti se va credita suma de 25 lei cash. Premiile cash inseamna ca nu au conditii de rulaj, putand sa le retragi imediat ce le-ai castigat.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza promotia de azi din cadrul Calendarului de Craciun si apasa butonul „Inscrie-te acum”
  • Ruleaza astazi, 8 decembrie, minim 100 lei pe jocurile slot din sectiunea „Vegas”
  • Ruleaza mai mult de 500 lei pentru a obtine bonusul maxim, in valoare de 50 lei
  • Bonusul este cash, fara conditii de rulaj

Profita la maxim de promotia de astazi