Doar astazi poti obtine 50 RON bonus la un slot

Calendarul de Craciun continua astazi la casa online Admiral cu ziua a sasea. Amintim ca, in afara premiilor pe care le poti obtine in urma acestor 24 promotii de Craciun, in prima zi de Craciun vei participa la o tragere la sorti in care ai sansa de a castiga unul dintre cele 3 telefoane iPhone 8. Asta doar in cazul in care intri in contul tau Admiral in fiecare zi din perioada 1-24 decembrie.


Vino in fiecare zi la Admiral pentru a descoperi promotiile de Craciun >>>Ce trebuie sa fac?

Jocul slot care participa la promotie este Plenty on Twenty, putandu-l gasi cu un simplu search pe pagina. Mizeaza apoi cel putin 150 RON pe acest joc doar astazi, 6 decembrie, pana la ora 23:59. Doar astazi poti obtine 50 RON bonus la un slot daca vei miza la Plenty on Twenty, ziua urmatoare urmand a ti se credita bonusul.


Despre recompensa

Pentru a putea retrage bonusul trebuie sa rulezi valoarea acestuia de 30 ori pe orice joc de cazino, excluzandu-le pe cele de Live Casino, dar si pe cele cu jackpot progresiv. Cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la acordarea bonusului.  Daca ai deja un bonus activ, acesta va fi declarat „in asteptare”, caz in care va expira dupa 30 zile de la data acordarii.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici
  • Ruleaza minim 150 lei la jocul slot Plenty on Twenty doar astazi, pana la 23:59
  • Maine vei primi un bonus in valoare de 50 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile pe jocuri de cazino


Vino in fiecare zi la Admiral pentru a descoperi promotiile de Craciun >>>