Doar astazi poti obtine 30 RON bonus pariind la blackjack

Daca esti un pasionat al jocului de blackjack ti-am recomanda sa profiti de promotia conform careia ai putea obtine un bonus de 30 RON.

Promotia este valabila doar astazi, 3 decembrie, facand parte din Calendarul Advent propus de casa de pariuri Admiral. Aceasta prezinta cate o promotie in fiecare zi, pana pe 24 decembrie. Astazi vizat este jocul „Lux Blackjack”.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Admiral. Pentru a participa nu este nevoie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa rulezi astazi minim 100 lei pe jocul „Lux Blackjack”. Jocul se gaseste in sectiunea „Cazinou”. In cazul in care nu esti la curent cu regulile de blackjack, acestea iti sunt explicate in partea de jos a jocului.

Despre recompensa

Mizeaza la ruleta azi si poti obtine 30 RON bonus, bonus pe care il vei obtine in termen de 48 ore daca vei rula minim 100 lei. Bonusul trebuie rulat de 30 ori in maxim 7 zile pe jocuri de cazino sau pe selectii sportive. Daca alegi sa pariezi pe sport, cota minima cumulata a biletului ar trebui sa fie 2.00. Nu se accepta la rulaj pariuri simple si bilete cu doua selectii, ci doar bilete cu minim trei selectii. De punctat, de asemenea, ca la pariuri sportive se pot rula doar bani reali, nu si bani bonus.

Daca preferi sa rulezi bonusul la cazino, trebuie sa spunem ca nu conteaza la rulaj jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici anumite sloturi. Acestea sunt: sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Ruleaza astazi, 3 decembrie, minim 100 lei la jocul „Lux Blackjack”
  • Vei primi un bonus de 30 lei in termen de 48 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 30 ori in maxim 7 zile la cazino sau pariuri sportive
  • In cazul pariurilor sportive la rulaj conteaza doar biletele cu minim 3 selectii plasate cu bani reali, cu o cota totala minima de 2.00

Profita de promotie si ia bonusul