Doar astazi poti castiga un bonus de 65 RON fara conditii de rulaj

In caz ca esti un amator al jocurilor slot nu ai cum sa ratezi promotia de astazi, care iti poate aduce un bonus de 65 RON fara conditii de rulaj. 

Daca ar fi sa clasificam casele de pariuri dupa promotii, Betano ar ocupa si aici primul loc. Asta deoarece foarte multe promotii iti ofera bonus fara conditii de rulaj sau un fullbet pe care trebuie sa-l rulezi o singura data. In plus, bonusul se poate obtine destul de usor. Asta se intampla si astazi, cand, in cadrul Calendarului de Craciun, Betano iti ofera sansa de a castiga un bonus de 65 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie inscrie-te la ea din pagina Calendarului de Craciun (promotia corespunzatoare zilei de azi). Mizeaza apoi minim 100 lei in sectiunea “Vegas” in cursul zilei de astazi, 15 decembrie. Poti miza pe orice slot doresti.

Despre recompensa

Primeste astazi 65 RON fara conditii de rulaj oricine a rulat cel putin 501 lei pe orice joc slot din sectiunea „Vegas” azi. Daca ai mizat intre 251 lei si 500 lei vei primi 35 lei bonus, iar daca ai mizat intre 100 lei si 250 lei vei obtine un bonus de 20 lei. Bonusul il vei primi maine, 16 decembrie, intre 12:00 si 16:00, fiind cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Inscrie-te la promotia de azi din pagina Calendarului de Craciun
  • Mizeaza astazi minim 100 lei in categoria „Vegas”
  • In functie de suma rulata vei obtine un bonus de 20 lei, 35 lei sau 65 lei
  • Bonusul este cash, fara conditii de rulaj

 Indeplineste conditiile simple si ia bonusul