Doar astazi poti castiga 50 rotiri gratuite daca participi la jocurile de cazino

Nu mai putin de 50 rotiri gratuite asteapta sa fie creditate in contul tau, asta intamplandu-se daca vei rula azi o anumita suma de bani. Daca esti pasionat de jocurile de cazino, nu ar trebui sa o ratezi, promotia gasindu-se la cazinoul online Maxbet. Aceasta este valabila doar astazi, 9 februarie, pana la ora 23:59. Toate jocurile de cazino, mai putin cele live, participa la promotie.

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Maxbet pot participa la aceasta promotie. Pentru a fi eligibil, apasa butonul „Participa” din pagina promotiei, numita „Misiune weekend: castigi 50 rotiri”. Ruleaza apoi astazi, 9 februarie, cel putin 1 000 lei pe orice joc de cazino, exceptandu-le pe cele live. 

Despre recompensa

Participa la jocurile de cazino si castiga 50 rotiri gratuite, acestea creditandu-se in cursul zilei de luni, 10 februarie. Rotirile pot fi folosite la orice slot al furnizorului NetEnt. Maxbet dispune de 6 asemenea sloturi: Divine Fortune, Starburst, Narcos, Ozzy Osbourne, Vikings, Dazzle Me. Rotirile trebuie activate dintr-o fereastra pop-up, acestea fiind valabile timp de 3 zile de la activare. 

Castigurile rezultate din rotirile gratuite trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile. Suma maxima pariata intr-o runda pentru a fi luata in calcul la rulaj este 25 lei. Castigul maxim ce poate fi revendicat dupa terminarea rulajului este 500 lei.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul acum
  • Apasa butonul “Participa” din pagina promotiei numita “Misiune weekend: castigi 50 rotiri”
  • Ruleaza astazi, 9 februarie, minim 1 000 lei, pe orice joc din sectiunea “Cazino”
  • Vei primi pe 10 februarie 50 rotiri gratuite, pe care le poti folosi la sloturile furnizorului NetEnt
  • Rotirile trebuie folosite in termen de 3 zile de la activare
  • Castigurile in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile
  • Miza maxima intr-o runda, pentru a conta la rulaj, este 25 lei
  • Castigul maxim in urma rulajului este 500 lei

 Nu mai pierde timpul si efectueaza rulajul