Doar astazi poti castiga 20 rotiri fara rulaj

Zilele trecute casa online Betano ne oferea posibilitatea de a castiga 20 rotiri gratuite fara rulaj la un anumit joc slot. Astazi, 4 februarie, se intampla acelasi lucru, pentru a le obtine netrebuind sa efectuezi un depozit sau sa rulezi o anumita suma.Roteste si castiga bani cash in fiecare luni la Betano >>>


Ce trebuie sa fac?

Un nou joc slot isi face aparitia in cazinoul online Betano, asta dorindu-se a se puncta cum se cuvine. Slotul se numeste BerryBurst MAX, pe 4 februarie tu avand ocazia de a obtine pana la 20 rotiri gratuite. Toti utilizatorii pot beneficia de promotie, pentru a obtine rotirile trebuind doar sa te loghezi in contul tau Betano si sa accesezi jocul slot BerryBurst MAX. Poti face asta selectand sectiunea “Vegas” si scriind in casuta “Search”, care apare deasupra jocurilor, simbolizata printr-o lupa, primele litere ale slotului.


Odata intrat in joc, vei observa ca iti va aparea o roata, numita Lucky Spin, care va incepe sa se invarta automat.  Doar astazi poti castiga 20 rotiri fara rulaj daca vei accesa acest joc, acesta fiind numarul maxim de rotiri pe care il poti obtine. De asemenea, poti obtine 3, 5 sau 10 rotiri. Miza unei rotiri este 1 RON. Daca in urma primelor rotiri oferite nu ai castigat nimic, vei mai primi o data acelasi numar de rotiri gratuite. Castigurile obtinute in urma rotirilor sunt cash, fara conditii de rulaj, creditandu-se imediat in cont.


Rezumat

1.       Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici

2.       Acceseaza slotul Berry Burst Max pe data de 4 februarie

3.       Invartind roata poti castiga pana la 20 rotiri gratuite

4.       Castigurile din urma rotirilor sunt cash, fara conditii de rulaj


Roteste si castiga bani cash in fiecare luni la Betano >>>