Doar astazi iti poti dubla profitul pariind pe evenimente sportive

S-a intrat in ultimele 10 zile ale Calendarului de Craciun, o lege nescrisa spunand ca spre sfarsitul unui interval vin surprizele cele mai mari. Pentru astazi casa de pariuri Admiral propune o promotie in urma careia iti poti dubla profitul daca pariul/biletul tau este castigator. Chiar daca anul se apropie de sfarsit, in aceasta sambata au loc cateva evenimente importante, nu doar din fotbal. Printre acestea enumeram sferturile de finala ale Campionatului Mondial al Cluburilor sau semifinalele de snooker care au loc la Openul Scotiei.


Profita de aceasta promotie valabila doar astazi >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa optezi nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu/bilet care sa contina evenimente sportive. Miza biletului este una fixa si anume 20 lei, iar cota minima 1.5, pariul putand fi pre-live sau live. Numarul maxim de combinatii care se poate folosi este 12. Pariurile tip sistem si „Each way” nu se iau in calcul la promotie. Aceasta este valabila doar astazi, 15 decembrie, pana la ora 23:59.


Despre recompensa

Doar astazi iti poti dubla profitul pariind pe evenimente sportive, in cazul in care biletul va fi castigator urmand a primi un bonus de 100% din valoarea profitului realizat, pana la 300 lei. Castigul suplimentar este cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza in decursul zilei de azi un pariu/bilet pe evenimente sportive
  • Miza este una fixa si anume 20 lei, iar cota minima 1.5
  • Daca pariul/biletul este castigator ti se va dubla profitul, pana la 300 lei
  • Bonusul se va credita luni, 17 decembrie
  • Profitul suplimentar este cash, fara conditii de rulaj


Profita de aceasta promotie valabila doar astazi >>>