Doar astazi ai 15 rotiri gratuite la un slot

Amator de jocuri slot? Atunci cu siguranta vei considera promotia de astazi a celor de la Admiral una interesanta. Promotia face parte din cadrul Calendarului de Craciun, oferindu-ti 15 rotiri gratuite la un joc slot, pentru asta nefiind necesar vreun depozit sau vreun rulaj.


Creeaza-ti cont acum la Admiral pentru a nu mai rata alte promotii de acest gen >>>Ce trebuie sa fac?

Dupa logarea la Admiral acceseaza slotul Lord of The Ocean, jocul la care sunt valabile rotirile. Acestea pot fi jucate doar astazi, pana la ora 23:59. De precizat ca pentru a putea beneficia de rotiri trebuie sa te fi inregistrat la Admiral pana pe 16 decembrie, ora 23:59, dar si sa ai contul verificat. Rotirile gratuite vor aparea in cadrul jocului intr-o fereastra pop-up. In cazul in care nu doresti sa le primesti apasa butonul „Anuleaza free spins”.


Despre recompensa

Doar astazi ai 15 rotiri gratuite la un slot, castigurile in urma acestora fiind acordate ca bonus. Acesta trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau la jocuri de cazino, cu exceptia celor live. Daca preferi sa le rulezi la pariuri sportive, cota minima a pariurilor trebuie sa fie 2.00, atat pentru pariuri single, cat si pentru bilete multiple. Conversia bonusului se va face treptat, de fiecare data convertindu-se 50 lei.


Rezumat

  • Logheaza-te in contul Admiral
  • Acceseaza jocul slot Lord of the Ocean
  • Consuma astazi cele 15 rotiri gratuite
  • Bonusul din urma rotirilor gratuite trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau la jocuri de cazino, exceptandu-le pe cele de la cazinoul live
  • In cazul pariurilor sportive, acestea trebuie sa aiba cota minima 2.00 pentru a conta la rulaj


Creeaza-ti cont acum la Admiral pentru a nu mai rata alte promotii de acest gen >>>