Djokovic, Nadal sau Federer? Te asteapta cote mult marite pe castigatorul Australian Open

In ceea ce priveste turneele de Grand Slam, ultimii trei ani au fost dominati de cei trei jucatori care se afla in top de mai bine de o decada. In ordinea clasamentului actual ei sunt Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer. Daca ar fi sa luam in calcul trofeele de Grand Slam castigate, ordinea este “in oglinda”. Federer are 20 turnee de Grand Slam castigate, Nadal 19, iar Djokovic 16. Federer si Djokovic au castigat de 7 ori primul Grand Slam al anului. 

Daca esti de parere ca unul dintre cei doi va prelua sefia in acest clasament sau ca Nadal va obtine al doilea sau trofeu de la Australian Open, te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri 888sport. Aceasta ofera cote marite pentru victoria finala a oricaruia dintre cei trei sportivi. Vorbim de cota 15.0 pentru sarb, 34.0 pentru spaniol si 67.0 pentru elvetian. 

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la 888sport pana la startul turneului (20 ianuarie, 01:00). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria finala a lui Djokovic, Nadal sau Federer de pe tabloul masculin de simplu. Miza maxima in vederea pariului este 25 lei. Dupa ce ai plasat selectia, pe bilet iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata pentru a obtine cota marita. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote mult marite pentru invingator la Australian Open inseamna ca daca unul dintre cei trei va castiga, iar pariul tau va fi „verde”, vei obtine maxim 375 lei, 850 lei, respectiv 1 675 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea turneului (2 februarie). De 10 ori trebuie rulat bonusul in interval de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria finala a lui Djokovic, Nadal sau Federer la Australian Open
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pe cand restul pana la cel mult 375 lei, 850 lei sau 1 675 lei ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore 
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in cel mult 60 zile pe o cota minima totala de 2.00

external linkLink-uri externe interzise