Descopera singura casa online cu 4 bonusuri pentru utilizatorii noi

In decizia de a se inregistra la o casa de pariuri un factor important pentru majoritatea utilizatorilor il constituie bonusul de inregistrare. Una dintre cele mai bune case online in ceea ce priveste bonusurile de inregistrare, daca nu chiar cea mai buna, este Admiral. Asta datorita faptului ca a surprins pe toata lumea cand a decis sa ofere un bonus fara depozit in valoare de 200 lei. Este cel mai mare bonus fara depozit de pe piata online a caselor de pariuri, pentru a-l obtine netrebuind decat sa trimiti o copie dupa buletin. In plus, la prima depunere pe site, Admiral te asteapta cu un bonus de 100% pana la 800 lei.Ei bine, zilele trecute Admiral a hotarat sa incerce un lucru inedit pentru a atrage utilizatorii si anume adaugarea a inca doua bonusuri pentru clientii noi. Astfel, in afara celor doua bonusuri de inregistrare, utilizatorii care se inregistreaza la Admiral pot primi un freebet in valoare de 50 lei la primul bilet plasat, dar si o marire a profitului, valabila pentru primul bilet plasat cu bani reali.


Conditii de primire a bonusurilor

Atat promotia privind freebetul de 50 lei, cat si cea privind marirea profitului se incheie pe 15 decembrie 2018. Vei primi freebetul de 50 lei pentru a plasa un prim bilet pe un eveniment sportiv. Freebetul poate fi folosit pe un pariu simplu, un bilet multiplu, live sau pre-live. Ca in cazul oricarui freebet, daca pariul/biletul este castigator vei primi in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului. Pentru a putea retrage fondurile banii depusi de tine trebuie rulati o singura data.


In ceea ce priveste majorarea profitului, pentru a o putea obtine trebuie sa efectuezi un prim pariu cu bani reali (putand beneficia, astfel, si de promotia privind freebetul). Majorarea profitului se adauga daca pariul/biletul este castigator, fiind mentionata pe biletul de pariere. Spre exemplu, daca plasezi un bilet cu o cota totala de 10.0, activand promotia vei avea o cota finala de 28.0, suma mizata nefiind inclusa in profit. Miza maxima care se poate paria pentru a obtine majorarea de profit este 50 lei, orice miza mai mare neluandu-se in calcul in vederea acestei promotii. Castigul maxim suplimentar este de 300 lei. Profitul majorat reprezinta bani cash, ce nu trebuie rulati.   


Descopera singura casa online cu 4 bonusuri pentru utilizatorii noi, un utilizator putand beneficia de toate cele 4 bonusuri, care insa nu pot fi jucate cumulat (in acelasi timp).


Profita acum de aceasta mega-promotie >>>