Descopera prima casa de pariuri care introduce baschetul virtual

O categorie prezenta la casele online de pariuri care nu prea este bagata in seama de catre pariori sau, cel putin, depre care nu se vorbeste prea mult, o reprezinta sporturile virtuale. Nu este greu de intuit motivul, lumea preferand sa plaseze pariuri pe sporturi reale, care nu pot fi influentate decat de cei din teren, cel putin teoretic.


Mai degraba sporturile virtuale se aseamana intrucatva cu jocurile de cazino, ambele categorii depinzand in mare masura de noroc, la ambele putand afla repede rezultatul pariului tau. La multe case online vei gasi de la 1 la 6 sporturi virtuale, acestea cuprinzand  fotbalul, tenisul, cursele de cai, cursele de caini, ciclismul sau speedwayul. Ni se pare insa oarecum ciudat ca al treilea cel mai mediatizat sport din Romania dupa fotbal si tenis, baschetul, sa nu fie pe lista sporturilor virtuale.


Amatorii de castiguri rapide vor gasi interesant baschetul virtual


Asta pana acum cateva saptamani, cand o noua casa de pariuri online a primit licenta pentru a opera in Romania. Este vorba despre Efbet, casa care ne-a surprins placut in anumite privinte. Una dintre ele o reprezinta sporturile virtuale. 


Daca nu stii cum functioneaza aceste sporturi virtuale, dar pentru a descoperi si celelalte case care beneficiaza de aceasta categorie, arunca un ochi pe acest articol


La Efbet putem paria pe 5 sporturi virtuale. Este vorba despre fotbal, care include un campionat al echipelor de club si un Campionat European (Eurocupa), tenis, curse de cai, curse de caini, dar si baschet. Fiindca, da, Efbet este prima casa de pariuri care introduce baschetul virtual. Ca oricare casa care ofera astfel de servicii, la Efbet poti vizualiza, de asemenea, sporturile virtuale chiar si fara sa fii logat. Astfel, iti poti crea oricand o impresie despre durata unui meci, calitatea transmisiei sau pariurile pe sporturile virtuale.Revenind la baschetul virtual, Efbet a optat sa ofere cel mai urmarit campionat din lume. Este vorba despre NBA, aici putand gasi un campionat cu 16 echipe, in fiecare etapa disputandu-se 8 jocuri. Un sezon cuprinde 30 etape, intr-o etapa putand vedea si paria orice meci vei alege, nu neaparat pe cel de baza. Avand in vedere ca durata dintre startul a doua etape este de 4 minute, un sezon de baschet va dura aproximativ doua ore.


Foarte multe optiuni de pariere pentru un meci


Unul din primele lucruri pe care le-am remarcat la accesarea baschetului virtual l-a reprezentat updatarea clasamentului in timp real, pe masura ce se schimbau scorurile, Sigur, nu putem plasa pariuri antepost, pentru a fi interesati foarte tare de clasament, desi ideea nu ar fi deloc una rea. 


Fiind prima casa de pariuri care introduce baschetul virtual, ne surprinde in mod placut oferta de pariuri,  una destul de bogata pentru fiecare meci in parte, avand de unde alege. Astfel, la un eveniment gasesti  10 tipuri de pariuri, in afara alegerii castigatorului partidei putand miza pe castigatorul primei reprize, sfertul in care se inscrie cel mai mult (inclusiv daca vom avea egalitate de puncte intre doua sau mai multe sferturi),  total puncte (3 variante), victorie la diferenta, atat pauza, cat si final (3 variante), handicap puncte pauza si final (3 variante), echipa care va ajunge prima la 20, 40 si 60 puncte, respectiv numarul total de puncte al unei echipe.


In afara clasamentului updatat live, ne mai surprinde faptul ca se gasesc statistici inaintea fiecarui meci (in partea dreapta a cotelor evenimentului), insa si statistici din timpul jocului, reprezentate sub forma de grafic. Nu credem ca trebuie mentionat ca baschetul virtual nu are nicio legatura cu cel real, in sensul ca forma actuala a echipelor din realitate nu influenteaza forma echipelor virtuale.


Baschetul virtual te tine mereu “in priza”. Incearca-l acum!