Degringolada celor de la FCSB ne poate umple conturile

Traim un moment istoric in Liga I, dupa 7 etape scurse FCSB ajungand pe ultimul loc, noi putand profita de prestatia jenanta a „ros-albastrilor”.

Ca sa fie dezastrul complet, in cea mai recenta etapa FCSB a pierdut cu scorul de 0-4 in fata lui Gaz Metan, incheind meciul si cu doi jucatori mai putin. FCSB nu a mai suferit asemenea umilinta pe plan intern din 2010, cand Rapid o invingea cu 5-1. Doar asa, ca idee, sa spunem ca acesta a fost primul meci pe banca al marelui antrenor Bogdan Arges Vintila. In acest moment, FCSB are 16 goluri primite, mai multe ca ea avand doar Hermannstadt si Clinceni. 

Iar greul abia de acum incepe, fiindca echipa lui Gigi Becali nu a jucat cu formatiile de top. Asta deoarece la tragerea la sorti era o regula, inutila, in opinia noastra, care spunea ca participantele in cupele europene sa nu se intalneasca in primele 7 etape. Dar ce mai este util in fotbalul romanesc? 

In fine, pana la finalul turului FCSB mai are de jucat cu Viitorul, CFR Cluj si Universitatea Craiova, totul culminand cu derbyul gloriilor apuse dintre FCSB si Dinamo. Pe primele 3 le va intalni in urmatoarele 3 etape, iar pe Dinamo peste 5 runde. Va fi mare minune daca FCSB va parasi pozitiile retrogradabile dupa acest interval. Colac peste pupaza, Becali a refuzat ca Meme Stoica, un om care, cu toate defectele sale, se pricepea cat de cat la fotbal, sa revina la FCSB. Probabil ca Becali a descoperit ca Meme Stoica nu mai trecea pe la biserica.

Pariuri antepost ce au cote foarte tentante te asteapta sa le plasezi

Nu vom mai discuta nimic despre ce este in capul lui Becali la ora actuala, daca este ceva, fiindca ar fi simple supozitii. Cert este ca FCSB ne poate baga bani multi in buzunare. Unde se poate intampla asta? La casa de pariuri Betano, care inca ne ofera destule pariuri antepost pentru Liga I. Printre acestea se numara pariurile pe echipele care nu vor prinde play-offul, dar si pe cele care vor retrograda.

Sincer, nu credem ca se va ajunge pana intr-acolo incat FCSB sa aiba emotii pentru evitarea retrogradarii. Asta deoarece in play-out ar da doar peste echipe slabe, cel putin teoretic, venindu-ne greu sa credem ca nu va obtine cateva victorii. Ne tenteaza insa foarte tare pariul conform caruia FCSB va ajunge in play-out (va termina pe ultimele 8 pozitii). Cota la Betano ca asta sa se intample este 7.00, iar cota ca aceasta sa retrogradeze este 200.0. 

Cota poate scadea de la o saptamana la alta, asa ca grabeste-te sa pariezi