De Paste esti rasplatit cu 500 RON bonus de reincarcare

Dupa cum era de asteptat, mai multe case de pariuri activeaza promotii tentante cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Una dintre ele este Maxbet, care te asteapta cu un bonus de reincarcare de 100% pana la 500 lei, bonus valabil pana in prima zi de Paste.

Profita acum de bonusul de reincarcare >>>

5cc1d27129de9_1556206193.jpg

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt clientii care au efectuat deja cel putin un depozit la Maxbet. Daca esti client nou depune pentru prima oara, iar in urmatoarea zi poti efectua un al doilea depozit, pentru a te califica. Promotia este valabila in intervalul 25 aprilie-28 aprilie. Depunerea minima este 50 lei, la efectuarea ei trebuind sa folosesti codul “EASTER”.

Despre recompensa

Daca vei realiza acest lucru vei obtine de Paste 500 RON bonus de reincarcare, aceasta fiind valoarea maxima. In orice moment poti avea activ un singur bonus, daca vei accepta altul bonusul precedent urmand a fi anulat. Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 7 ori pe pariuri distincte in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.8. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live, cele plasate pe tipul de pariu Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt tip de pariu care poate fi omologat la cota 1.00 nefiind luate in considerare la rulaj. De asemenea, pariurile cu o miza mai mare de 200 lei/40 euro nu vor fi luate in calcul la rulaj. Suma maxima ce poate fi transferata in cash la finalul rulajului este 3 000 lei.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Daca esti client nou efectueaza un prim depozit, apoi un altul introducand codul “EASTER”
  • Vei primi 100% bonus, pana la 500 lei
  • Bonusul plus depozitul trebuie rulate de 7 ori in termen de 30 zile
  • Cota minima pentru rulaj este 1.8, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35
  • Pariurile plasate pe tipul de pariu Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt tip de pariu care poate fi omologat la cota 1.00 nu sunt luate in considerare la rulaj

Profita acum de bonusul de reincarcare >>>