Intelbet.ro ofera cele mai oneste si obiective ratinguri ale caselor de pariuri online

Multe site-uri ofera ratinguri si topuri ale caselor de pariuri online, dar putine sunt cele care si explica ce criterii s-au avut in vedere cand s-a facut evaluarea. Noi explicam. Am implementat recent o noua interfata pentru ratingurile de pe site-ul Intelbet.ro si acum fiecare utilizator poate vedea exact pe ce se bazeaza ratingurile noastre.
 
Orice vizitator al site-ului care a intampinat probleme la o anumita casa de pariuri online legala din Romania poate lasa feedback, reclamatii sau comentarii pe pagina recenziei respectivei case de pariuri (apasati butonul “Detalii” din dreptul casei de pariuri). Experienta pariorilor in relatia cu o anumita casa de pariuri este cea mai importanta!
 


Cum s-a calculat ratingul in functie de cote


Evaluarea caselor de pariuri online in ratingul cotelor s-a calculat in functie de marja de profit reala a casei de pariuri. Orice utilizator are aceste informatii disponibile pe site, pentru vedea exact ce date am avut in vedere cand am facut aceste calcule.

Cand am calculat marja de profit a caselor de pariuri ne-am raportat la fotbal, intrucat acesta este cel mai popular sport nu doar din Romania, ci si din lume; am considerat ca va avea relevanta cea mai mare, intrucat in jur de 80% din pariurile zilnice sunt plasate pe acest sport. Din fotbal ne-am raportat la urmatoarele competitii:
 
  • Top 5 campionate din Europa: Anglia – Premier League, Spania – La Liga, Italia – Serie A, Franta – Ligue 1, Germania – Bundesliga: au fost analizate 6 meciuri din aceste campionate.
  • Romania – Liga I: au fost analizate 3 meciuri

Pentru fiecare meci am calculat marja de profit a pariurilor pe rezultat final si Peste/Sub 2.5 goluri. Din aceste calcule a reiesit marja pe meci, iar ulterior marja casei de pariuri pe respectiva liga a fost calculata ca media intre valorile obtinute pe fiecare meci.

Calculele noastre pentru fiecare casa de pariuri sunt disponibile pentru toti utilizatorii. Pentru a accesa aceste calcule trebuie sa deschideti pagina Ratingul in functie de cote  si sa dati click pe valoarea din coloana “Marja%”.

Ratingul in functie de popularitate


Acest rating este bazat strict pe voturile utilizatorilor.

Casele de pariuri din acest rating sunt afisate in ordinea descrescatoarea a numarului de utilizatori care au declarant ca pariaza la o casa de pariuri in particular.

Este foarte important ca la intocmirea acestui rating sa participle cat mai multa lume. Tot cee ace trebuie sa faci este sa intri pe pagina  Ratingul Pariorilor si sa apesi butonul “Pariez aici” din dreptul casei sau caselor de pariuri online la care pariezi.

Ratingul in functie de oferta


Acest rating a fost intocmit in functie de oferta sportiva a caselor de pariuri online legale din Romania.

Am inclus in calculele noastre urmatoarele criterii: numarul de sporturi disponibile, varietatea ofertei sportive pentru feicare sport, numarul de optiuni de pariere disponibile pentru fiecare meci atat la fotbal cat si la alte sporturi si disponibilitatea optiunilor de pariere speciale.

Am structurat acest rating in 3 categorii: cele mai bune, medii si mediocre.  


Ratingul in functie de oferta de pariuri Live


Acest rating a fost intocmit in functie de platforma de pariuri Live a fiecarei case de pariuri online legale din Romania.

Criteriile aute in vedere la intocmirea Ratingului in functie de platforma de pariuri live: numarul de evenimente disponobile la pariuri live, disponobilitatea optiunilor speciale (precum optiunea cash out), disponibilitatea transmisiunilor in direct, evolutia cotelor la meciurile live, rapiditatea cu care este acceptat un pariu live, rapiditatea cu care este solutionat un pariu live, disponobilitatea graficelor si a statisticilor, designul si prezenta calendarului de evenimente live.