De astazi Betano iti ofera optiunea Bet Combo, unde poti plasa mai multe selectii din acelasi meci pe un bilet

Printre numeroasele facilitati oferite de Betano se numara si cea introdusa astazi, facilitate ce are menirea de a-ti spori sansele de castig.

Optiunea se numeste Bet Combo,  odata ce o activezi putand plasa de la doua pana la 7 selectii de pe acelasi meci pe un singur bilet. Asta se intampla doar la competitii importante din meciurile de fotbal, cel putin deocamdata. Aici includem si Liga I.

Alte case de pariuri ofera si ele aceasta facilitate, insa acolo iti sunt oferite 10-15 selectii din acelasi meci pentru a le putea plasa pe bilet. La Betano poti alege din aproximativ 25 selectii pentru fiecare meci. Astfel ai sanse mai mari sa alegi selectiile castigatoare.

5d710a2697ccd_1567689254.jpg

Ce trebuie sa fac pentru a activa BetCombo?

Pentru a activa optiunea Bet Combo apasa un buton, care poate fi gasit in dreptul evenimentului, odata ce ai accesat oferta pentru respectivul meci. Odata apasat, butonul va deveni portocaliu, asta insemnand ca optiunea Bet Combo este activata.

Cand se intampla asta, in oferta iti vor aparea automat cele aproximativ 25 optiuni de care am vorbit mai sus. Pentru a dezactiva optiunea Bet Combo si a reveni la oferta initiala pur si simplu mai apasa o data acel buton din dreptul evenimentului.

Casa de pariuri Betano ne prezinta optiunea Bet Combo, printre optiunile pe care le poti combina pe un meci numarandu-se: Rezultat final, Total goluri, Ambele echipe inscriu (da/nu), Urmatorul gol, Sansa dubla, Scor corect, Pauza/final, Handicap meci etc. . Sigur, nu poti plasa pariuri care sa aiba ponturi opuse, dar nici pariuri ce indica acelasi rezultat final. 

Cand plasezi doua selectii ce nu se pot combina iti va aparea o fereastra in partea de sus a ecranului, care iti spune ca aceste selectii nu pot fi combinate. Daca una dintre selectii este anulata, atunci intreg biletul ti se va anula, rambursandu-ti-se miza in cont. Pariurile Bet Combo nu sunt eligibile pentru Cash Out.

Rezumat BetCombo

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti acum
  • La meciurile din competitiile importante fotbalistice poti gasi un buton in dreptul evenimentului, care iti permite sa plasezi pe un bilet mai multe selectii din acelasi meci;
  • Pentru a activa optiunea Bet Combo pur si simplu apasa acel buton;
  • Optiunea Bet Combo iti ofera aproximativ 25 optiuni din care sa alegi;
  • Pe un bilet poti plasa maxim 7 selectii din acelasi meci.

Este pacat sa ratezi o asemenea oportunitate