De acum poti vedea meciuri in direct la Winmasters

In vara anului 2015, cand a devenit cunoscuta pe piata pariurilor online din Romania, casa Winmasters era privita cu scepticism de multi pariori.
 
Intre timp insa aceasta a evoluat, punctul de cotitura, daca doriti sa-i spunem asa, fiind in luna decembrie a anului 2016. Atunci aceasta casa de pariuri online si-a schimat interfata, odata cu ea imbunatatindu-si vizibil oferta. 
 
Dupa cateva luni bune de la schimbarea interfatei, Winmasters a adaugat o optiune mult asteptata. Este vorba despre una detinuta de majoritatea caselor de pariuri de top si anume streamingul live sau, cu alte cuvinte, transmisiunile in direct. Aceasta se gaseste in categoria ‘’Pariuri Live’’, sub-categoria ‘’Program transmisiuni live’’. Veti observa ca acolo este afisat programul unei mari parti din meciurile  care vor fi afisate in categoria ‘’ Pariuri Live’’ in urmatoarele 3 zile. Pentru a vizualiza doar meciurile care vor fi transmise live bifati casuta ‘’Transmis live’’, care are ca simbol o pictograma, pe care o veti intalni si in oferta pre-live, in dreptul meciului care va fi transmis de Winmasters.
 

58a94edee36cb_1487490782.png
 
Sigur, deocamdata numarul transmisiunilor este unul modest, majoritatea partidelor fiind din fotbal, rar gasind cate un meci din tenis sau baschet. In ceea ce priveste fotbalul, singurul campionat de top transmis de Winmasters este Bundesliga. In afara lui mai putem vedea meciuri din campionatul Greciei, al Elvetiei sau din ligile inferioare ale Italiei. Cat despre tenis, astazi, 19 februarie, va fi transmis un meci din turneul ITF. Pentru a putea vizualiza aceste partide nu trebuie sa plasati vreun pariu pe aceastea. Este de ajuns doar sa dispuneti de o suma de bani in cont, oricat de mica ar fi ea, cerinta valabila, de altfel, la toate casele de pariuri care ofera live streaming.