David Goffin este singurul din top 10 prezent la Montpellier

Montpellier va gazdui saptamana viitoare primul turneu in sala din 2020 in circuitul ATP, aici participand un singur jucator din top 10. Este vorba chiar despre ocupantul pozitiei a zecea, David Goffin. Anul trecut Goffin a fost favorit numarul 2, dar era eliminat in a doua runda. Finala a fost disputata de doi francezi, Tsonga invingandu-l pe Herbert. Sa spunem ca Tsonga a participat datorita unui wildcard primit. De altfel, in 6 din ultimele 7 editii ale turneului de la Montpellier s-au impus la simplu doar jucatori francezi. Asta nu este tot. In 7 din precedentele 8 editii cel care pierdea finala era tot francez.

Foarte greu de crezut ca va castiga un francez si acum

Dintre cei 8 capi de serie, singurul francez este Ugo Humbert, aflat pe locul 43 intr-un clasament live. Al doilea cap de serie este Denis Shapovalov, urmat de Stan Wawrinka, Felix Aliassime (wildcard), Pablo Carreno Busta, Daniel Evans si Filip Krajinovic si Ugo Humbert. La dublu Horia Tecau porneste cap de serie numarul 2, alaturi de olandezul Rojer. 

Revenind la simplu, alti jucatori din top 75 care vor lua startul la Montpellier sunt: Mannarino, Bedene, Fucsovics, Bublik, Feliciano Lopez, Gasquet, Herbert, Kukushkin, Joao Sousa si Mikael Ymer. Initial erau asteptati aici Radu Albot, Fabio Fognini, John Millman, Lucas Pouille si Andrey Rublev, insa acestia au anuntat ca nu vor mai participa. 

Canadienii sunt de urmarit

Trebuie spus ca in acest preview ATP Montpellier 2020 David Goffin si Denis Shapovalov au aceeasi cota la castigarea turneului: 7.00. Asta la casa de pariuri Betano, acolo unde poti vedea in transmisiune directa fiecare meci de simplu de la turneul francez. Cei doi sunt urmati de Stan Wawrinka (8.00), Felix Auger Aliassime (10.0) si Ugo Humbert (12.0).

Mizeaza pe jucatorul care crezi ca se va impune la Montpellier


EDIT: Intre timp si-a anuntat prezenta si Gael Monfils, detinator de wildcard, care a devenit favorit principal. Cota sa la Betano pentru castigarea turneului este 7.00.