David Ferrer este favorita in fata lui Feliciano Lopez

Meciul dintre David Ferrer si Feliciano Lopez este unul extrem de interesant, datorita palmareselor celor doia jucatori. Insa trebuie sa stii ca Ferrer porneste favorit clar in fata conationalului sau. Si nu ma refer aici doar la faptul ca acesta a obtinut mai multe victorii in meciurile directe cu Lopez.

 

Intr-adevar, in ceea ce priveste confruntarile dintre cei doi, David Ferrer are un avantaj in acest moment. Pe parcursul anilor, a reusut sa se impuna in 9 dintre cele 15 meciuri, in timp ce Feliciano Lopez nu a castigat decat 6.

 

Insa si mai important este faptul ca Lopez nu a reusit niciodata sa il invinga pe Ferrer pe zgura. A fost o perioada in anii trecuti cand Lopez il invingea pe Ferrer in 3 intalniri consecutive, insa toate victoriile au avut loc pe suprafata dura.

 

Asta ca sa nu mai mentionam faptul ca Lopez se afla pe locul 23 in clasamentul ATP, in timp ce Ferrer este pe locul 11.

 

Pariere

 

Clasamentul nu conteaza foarte mult, insa Feliciano Lopez nu a mai reusit sa-l invinga pe Ferrer intr-un meci direct din 2009. Nu mai putin de sase partide au avut loc intre timp. Prin urmare, sunt de parere ca Ferrer se va impune in acest meci. Cota lui la Betfair, in prezent, este de 1.22.