David Ferrer este favorit in fata lui Albert Ramos-Vinolas la Bastad

David Ferrer si Albert Ramos-Vinolas se stiu destul de bine. Cei doi jucatori s-au mai intalnit de 6 ori pana acum, iar de fiecare data, Ferrer a reusit sa se impuna. Patru dintre aceste meciuri au avut loc pe zgura, iar doua dintre ele au fost pe suprafata dura, insa, de fiecare data, Ferrer a reusit sa castige.

 

Doar in 3 dintre respectivele partide, Vinolas a reusit sa castige un set in fata compatriotului sau. Mai mult decat atat, Ferrer este situat in prezent pe locul 13 in lume, in timp ce Ramos-Vinolas este clasat pe pozitia 35. Acest lucru este important, insa, de multe ori, nu influenteaza rezultatul partidei.

 

Niciunul dintre ei nu a reusit sa-si adjudece un titlu important in anul 2016, insa in 2015, Ferrer s-a impus in cadrul a 5 turnee importante. De cealalta parte, Ramos-Vinolas nu a reusit sa castige decat un turneu Challengers.

 

Pariere

 

Avand in vedere istoricul partidelor dintre acesti doi jucatori, performantele lor in ultimii ani si pozitia in clasamntul ATP in acest moment, este usor de inteles de ce David Ferrer este favorit. In cazul in care vei miza pe victoria lui, Betfair va ofera o cota de 1.06. Ramos-Vinolas, in schimb, beneficiaza de o cota de 2.1