Daca te vei loga astazi vei primi 20 rotiri gratuite

Logheaza-te azi si primesti 20 rotiri gratuite, pe care le vei putea rula la unul din cele 4 sloturi selectate, promotie ce face parte din Calendarul de Advent. Calendarul de Advent se apropie de final, drept pentru care promotiile oferite devin din ce in ce mai atragatoare, obtinandu-le foarte usor. 

Asta se intampla astazi la casa de pariuri Admiral, care iti ofera posibilitatea de a obtine 20 rotiri gratuite. Iar pentru asta nu trebuie sa rulezi vreo suma de bani sau sa efectuezi vreun depozit.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Admiral din Romania care si-au verificat contul (au trimis o copie a unui act de identitate). Pentru a intra in posesia celor 20 rotiri gratuite nu trebuie decat sa te loghezi astazi, 23 decembrie, la Admiral. Rotirile se pot folosi la sloturile: Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe, Dolphin’s Pearl deluxe sau Sizzling Hot deluxe. Acestea sunt valabile astazi, pana la 23:59. 

Despre recompensa

Logheaza-te azi si primesti 20 rotiri gratuite, castigurile obtinute de pe urma lor trebuind rulate de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau la jocuri de cazino. La pariuri sportive nu poti paria decat cu bani reali, nu si cu bani bonus. De asemenea, cotele minime cumulate pe un bilet trebuie sa fie 2.00. La rulaj se iau in calcul biletele cu minim trei selectii. 

Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Logheaza-te la Admiral astazi, 23 decembrie si vei gasi in cont 20 rotiri gratuite, ce trebuie folosite la unul din cele 4 sloturi mentionate in articol
  • Castigurile din rotiri trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau jocuri de cazino
  • Daca preferi pariurile sportive, biletul trebuie sa contina 3 sau mai multe selectii, cu o cota minima totala de 2.00

Nu mai astepta si profita de promotie