Daca e luni este timpul pentru rotiri gratuite fara rulaj

Dupa cum ne-a obisnuit de cateva saptamani incoace, casa online Betano ofera fiecarui utilizator care acceseaza lunea un anumit joc slot sansa de a castiga 20 rotiri gratuite fara rulaj. In aceasta luni slotul ales este Berry Burst Max.


Profita si astazi de rotirile gratuite fara rulaj >>>Ce trebuie sa fac?

Pur si simplu trebuie sa te loghezi la Betano in cursul zilei de astazi, 18 februarie, si sa accesezi sectiunea “Vegas”. Cauta apoi slotul “Berry Burst Max”, pentru o cautare mai rapida putand folosi casuta de search, simbolizata printr-o lupa aflata deasupra imaginilor jocurilor. Atentie, nu confunda jocul “Berry Burst Max” cu “Berry Burst”. Odata deschis slotul iti va aparea o roata care va incepe sa se invarta automat si care iti va arata cate rotiri gratuite ai castigat, acestea trebuind folosite in termen de trei zile la acelasi joc.


Despre recompensa

In fiecare luni poti obtine 20 rotiri gratuite fara rulaj, asta insemnand ca banii obtinuti din rotirile gratuite ti se vor credita instant in cont, neavand conditii de rulaj. In urma invartirii rotii poti castiga 3, 5, 10, 15 sau 20 rotiri gratuite, castigul fiind garantat. Asta deoarece in cazul in care nu vei castiga nimic din prima incercare, ti se va acorda o a doua sansa de a obtine un castig. Trebuie punctat ca miza pentru o rotire este de 1 RON.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Din sectiunea “Vegas” deschide astazi, 18 februarie, jocul slot “Berry Burst Max”
  • Odata intrat, se va invarti o roata care iti va acorda pana la 20 rotiri gratuite, care trebuie folosite la acelasi joc, in termen de 3 zile
  • Castigurile de pe urma rotirilor sunt cash, fara conditii de rulaj


Profita si astazi de rotirile gratuite fara rulaj >>>