Cursa premiilor cash a revenit la Betfair

Dupa cum probabil stiti, Betfair este singura casa pariuri online cu licenta pentru Romania ce permite tradingul.
 
In Romania nu este pasionata ori poate ca nu intelege prea multa lume acest sistem, unul destul de dificil, cel putin la inceput. Tocmai de aceea Betfair a inceput sa ofere acum cativa ani, pe langa pariurile trading, cele ale unei case de pariuri normale, intalnite in sectiunea Sportsbook. Cele care ofera trading le gasim in sectiunea Exchange.
 
Cursa premiilor cash de la Betfair este destinata exclusiv pentru sectiunea ‘’Exchange’’. De punctat ca aici sunt doua optiuni: ‘’Back’’ si ‘’Lay’’. Pentru a plasa pariuri clasice (castiga meciul) nu trebuie decat sa alegem cota pentru ‘’Back’’, asadar chiar si cei care nu cunosc prea multe despre trading se pot angrena in cursa.
 
Aceasta a inceput pe 4 mai si va dura pana pe 1 iunie, pentru a castiga puncte trebuind doar sa plasezi pariuri sportive. Cu cat joci mai mult, cu atat vei acumula mai multe puncte, chiar daca pariurile tale nu sunt castigatoare. Cu cat aduni mai multe puncte, cu atat obiectivele atinse sunt mai mari si premiile in cash sunt mai multe.
 
Trebuie spus si faptul ca vei primi puncte duble pe toate evenimentele de la sporturile cu motor si unele evenimente de fotbal alese, astfel iti vei indeplini obiectivele mai repede, dar si ca trebuie sa aplici pentru promotie pentru ca punctele obtinute sa iti aduca premii in bani. Asta o poti face autentificandu-te cu numarul de user si parola pe pagina promotiei.
 
 

Pentru a castiga premii nu trebuie sa concurez cu altii?


Da, ai citit bine. Totul depinde doar de tine pentru a castiga un anumit premiu. Numarul total de puncte si traseul pe care il mai ai de parcurs pana la indeplinirea urmatorului obiectiv le gasesti pe pagina promotiei, una usor de localizat. Tot aici vei putea vedea si evenimentele de fotbal pentru care Betfair va acorda puncte duble.
 

Cum se calculeaza punctele?


Dupa cum am zis mai sus, punctajul tau il vei vedea pe pagina promotiei, insa daca vrei sa stii dinainte de plasarea pariului/biletului cam cate puncte poti acumula, multiplica rata comisionului, care iti va fi retras atat pentru pariuri castigatoare, cat si pentru pariuri pierdute si reprezinta 5%) cu pierderile, respectiv castigurile nete. Vei castiga 1 punct  pentru fiecare 0.1 lire/euro (sau echivalent) in comision.
 
Spre exemplu, in cazul unui pariu/bilet castigator pe care ai plasat 10 euro si a avut cota 3.00, castigurile nete vor fi de 20 euro, de unde rezulta un comision de 1 euro si 10 puncte in clasament. Pentru un pariu/bilet pierdut pe care ai plasat 10 euro, comisionul este de 0.5 euro (5% din pierdere), iar tu vei acumula 5 puncte.
 
Cei ce beneficiaza de conturi Premium nu sunt eligibili in vederea acestei promotii. Punctele Betfair castigate pe orice alt produs decat Exchange si Tote nu vor fi luate in considerare pentru promotie. De asemenea, daca folosesti puncte Betfair de Vacanta oricand pe parcursul promotiei, punctele tale Betfair castigate in urma folosirii lor nu vor fi incluse. Cat despre premiile in bani, acestea reprezinta o surpriza, insa faptul ca pentru a le castiga nu trebuie sa ne duelam cu alti utilizatori ne face sa ne dorim si mai mult participarea la aceasta promotie.
 
Creeaza-ti imediat cont la Betfair pentru a participa la aceasta super-promotie >>>