Cupele europene te intampina cu un fullbet de 50 RON

In mansa a doua a primului tur preliminar toate cele trei formatii romanesti au invins, reusind sa se califice pentru cel de-al doilea tur preliminar. La aceste echipe se adauga Viitorul Constanta, castigatoarea Cupei Romaniei. Aici CFR Cluj va juca in Champions League cu Maccabi Tel Aviv, in vreme ce in Europa League FCSB va da piept cu Alashkert, Craiova o va intalni pe Honved Budapesta, iar Viitorul pe Gent. Daca vei paria pe aceste 3 meciuri, dar si pe altele din cupele europene ai putea obtine un fullbet de 50 lei. Asta se poate realiza doar la casa de pariuri Betano.

Pariaza pe cupele europene si ia fullbetul >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Euromisiune”. In misiune se poate intra pana pe 25 iulie, ora 23:35. Plaseaza apoi 3 bilete, live sau pre-live, fiecare cu minim doua selectii exclusiv din meciurile de Champions League si/sau Europa League din intervalul 23 iulie – 25 iulie. Miza minima pe bilet este 50 lei, iar cota minima a unei selectii este 1.5.

Despre recompensa

Vei castiga 50 RON fullbet pariind pe cupele europene indiferent de rezultatul biletelor. In cazul in care ai optat pentru Cash Out la un bilet eligibil promotia va fi anulata. Fullbetul se va credita in cont dupa incheierea promotiei, trebuind pariat pana pe 28 iulie la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a minim doua meciuri, exclusiv din Champions League si/sau Europa League din perioada 23 iulie – 25 iulie 
  • Miza minima a unui bilet este 50 lei, iar cota minima a unei selectii 1.5
  • Indiferent de rezultate vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 28 iulie la o cota minima de 1.5

Pariaza pe cupele europene si ia fullbetul >>>