Cupele europene iti aduc un freebet de 50 RON in ultima saptamana a lunii iulie

Ai putea castiga 50 RON fullbet pariind pe cupele europene in acest mijloc de saptamana, cand se desfasoara mansa a doua a turului II preliminar.

Printre aceste partide se afla si 4 ale echipelor romanesti, 3 dintre acestea avand mari sanse de calificare. Este vorba despre CFR Cluj, FCSB si Craiova. Daca vei plasa fiecare din aceste meciuri pe un bilet, iar pe fiecare din cele 3 bilete vei mai adauga un meci din Champions League si/sau Europa League vei avea sansa de a castiga un fullbet in valoare de 50 RON. Toate astea se intampla la casa de pariuri Betano.

Ai zeci de meciuri din care sa alegi >>>

5d3f354b4d02e_1564423499.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din cadrul misiunii „Euromisiune”. Pana pe 1 august, ora 23:35, se poate intra in misiune. Plaseaza apoi, live sau pre-live, trei bilete, fiecare cu minim doua selectii, exclusiv din meciurile de Champions League si/sau Europa League care se vor disputa in intervalul 30 iulie-1 august. Miza minima a unui bilet este 50 lei, iar cota minima a fiecarei selectii este 1.5. 

Despre recompensa

Vei castiga 50 RON fullbet pariind pe cupele europene in cazul in care vei respecta conditiile, indiferent de rezultatul biletelor tale. Fullbetul va fi de exact 50 lei, acesta trebuind folosit pana pe 4 august la o cota minima de 1.5. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Misiuni”, subsectiunea „Promotii” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare cu minim doua selectii exclusiv din meciurile din Champions League si/sau Europa League desfasurate in aceasta saptamana
  • Miza minima a unui bilet este 50 lei, iar cota minima a fiecarei selectii este 1.5
  • Indiferent de rezultatele biletelor vei primi un fullbet de 50 lei
  • Pana pe 4 august trebuie folosit fullbetul la o cota minima de 1.5

Ai zeci de meciuri din care sa alegi >>>