Cupele europene iti aduc 200 RON fullbet

In aceasta saptamana vor avea loc cateva meciuri interesante din cea de-a treia etapa a Ligii Campionilor, dar si a Europa League. O promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii vine de la casa de pariuri Betano, aceasta oferindu-ti ocazia de a castiga un fullbet in valoare de 200 lei. Toate astea plasand 3 bilete cu selectii din cupele europene.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa viziteaza sectiunea „Misiuni”, care se gaseste in contul tau, dupa care apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numita „EuroMisiune” . In misiune se poate intra pana joi, ora 23:30. Apoi esti liber sa plasezi 3 bilete, live sau pre-live, fiecare avand minim doua selectii, toate din meciuri diferite care se disputa miercuri, 24 octombrie si joi, 25 octombrie, in Champions League, respectiv Europa League. Asadar, in total vor fi 6 meciuri din cupele europene. Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru oricare dintre cele 3 bilete nu vei mai fi eligibil la oferta.


Despre recompensa

Cupele europene iti aduc 200 RON fullbet daca minim doua din cele trei bilete sunt castigatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, valoarea acestuia fiind de 30% din suma celor 3 bilete.  Fullbetul poate fi folosit pana pe 27 octombrie, pe orice pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. Amintim ca in cazul unui pariu castigator, valoarea fullbetului va fi creditata in contul tau, impreuna cu profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Intra in „Contul meu”, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cate doua meciuri diferite exclusiv din Liga Campionilor si/sau Europa League
  • Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8
  • Daca minim doua din cele 3 bilete sunt castigatoare vei primi un fullbet de 30% din totalul mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe data de 27 octombrie la o cota minima de 1.5


Alege sase meciuri din cupele europene si profita la maxim de promotie >>>