Cupa Confederațiilor 2017 | Grupa B | Chile - Australia

594e2d1e605d3_1498295582.jpg

25 iunie 2017, Moscova, Stadion: "Otkrytiye Arena", ora: 18:00

Chile

Reprezentativa statului Chile a avut o prestaţie foarte bună în meciul disputat la Kazan cu Germania, şi chiar dacă a deschis scorul prin Alexis Sánchez (6), nu a reuşit decât un egal cu campioana mondială, care a egalat prin Lars Stindl (41). Echipa antrenată de Juan Antonio Pizzi a avut o bară în minutul 20 prin Eduardo Vargas, care a şutat puternic din afara careului.

Echipa folosită de Juan Antonio Pizzi în meciul cu Germania: 23. Johnny Herrera - 4. Mauricio Isla, 17. Gary Medel (căpitan; 13. Paulo Díaz, 71), 18. Gonzalo Jara, 15. Jean Beausejour - 20. Charles Aránguiz (5. Francisco Silva, 90), 21. Marcelo Díaz, 10. Pablo Hernández - 8. Arturo Vidal - 11. Eduardo Vargas (16. Martín Rodríguez, 81), 7. Alexis Sánchez.

Selecţionata "La Roja" se află pe primul loc în Grupa B după două meciuri disputate, având 4 puncte. Sud-americanii vor să câştige Cupa Confederațiilor, astfel că nici nu concep faptul că ar putea rata calificarea în semifinale. Ei au nevoie de o victorie sau un egal cu Australia pentru a se califica mai departe. Ca să rateze acest obiectiv, chilienii ar trebui să piardă la două goluri diferenţă cu "cangurii", ceea ce e greu de crezut.

Fundașul central și căpitanul Gary Medel, a fost înlocuit din cauza unei contracturi musculare la meciul cu Germania. "El a suferit o contractură la această acțiune la care a făcut un sprint în apropierea liniei de tușă. Mi-a spus că a simțit o durere tipică de ruptură, dar și o contractură trebuie tratată adecvat", a spus tehnicianul Juan Antonio Pizzi. Primul căpitan al selecționatei "La Roja", portarul Claudio Bravo, a ratat deja primele două meciuri ale turneului, fiind convalescent după o accidentare mai veche.
★ În clasamentul FIFA echipa naţională a statului Chile se află pe locul 4 cu 1422 puncte

★ Chile are cota 3.25 la Winmasters de a câştiga Cupa Confederațiilor

★ "La Roja" are cota 1.31 la Winmasters pentru a câştiga duminică cu Australia

★ Chilienii au cota 1.86 la Winmasters pentru a câştiga repriza I a meciului cu Australia

★ Sud-americanii au cota 1.35 la Winmasters pentru a deschide scorul cu australienii

★ Alexis Sánchez are cota 1.71 la Winmasters pentru a marca oricând cu Australia

★ Chile are cota 5.00 la Winmasters dacă va marca din penalty cu Australia

Echipa probabilă: Bravo - Isla, Medel, Jara, Beausejour - Aránguiz, Díaz, Hernández - Vargas, Vidal, Sánchez

Meciul va fi arbitrat de Gianluca Rocchi (centru), Elenito Di Liberatore şi Mauro Tonolini (toţi din Italia). Arbitru de rezervă: Milorad Mažić (Serbia). Arbitri asistenţi video: Ovidiu Hațegan (România), Milovan Ristić (Serbia) şi Clément Turpin (Franţa)

Australia

Reprezentativa Australiei a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Sankt Petersburg cu Camerun. Pentru "Socceroos" a marcat Mark Milligan (60 penalty), iar pentru "Leii neîmblânziţi" a înscris André-Frank Zambo Anguissa (45+1). Echipa antrenată de Ange Postecoglou a avut o prestaţie slabă, având multă şansă la ocaziile de gol ale lui Vincent Aboubakar. Pănă la urmă acest 1-1 a fost un rezultat bun, ţinând cont de ce a fost pe teren.

Echipa folosită de Ange Postecoglou în meciul cu Camerun: 1. Mathew Ryan — 8. Bailey Wright, 20. Trent Sainsbury, 2. Milos Degenek — 7. Mathew Leckie, 13. Aaron Mooy, 5. Mark Milligan (căpitan), 3. Alex Gersbach — 23. Tom Rogic (22. Jackson Irvine, 79), 9. Tomi Juric (4. Tim Cahill, 70), 10. Robbie Kruse (14. James Troisi, 65).

După două meciuri disputate australienii au un singur punct în clasament. Ei mai au şanse la calificare, dar ca să ajungă în semifinale vor trebui să învingă Chile la 2 sau mai multe goluri diferenţă. E greu de crezut că se va întâmpla aşa ceva, pentru că "La Roja" este extrem de puternică, însă cel puţin teoretic, pot visa la calificare.

"Cangurii" nu au probleme de lot, cu excepţia lui Brad Smith, care are probleme medicale.
 
★ În clasamentul FIFA echipa naţională a statului Chile se află pe locul 48 cu 681 puncte

★ Australia are cota 43.25 la Winmasters de a câştiga cu 2-0 meciul cu Chile

★ Robbie Kruse şi Tim Cahill sunt cei mai bine cotaţi la Winmasters, 4.20, de a marca, oricând, cu Chile

★ Australia câștigă la 2 goluri sau mai multe are cota 21.25 la Winmasters (ar fi rezultatul calificării)

★ "Socceroos" are cota 10.25 la Winmasters pentru a marca din penalty în disputa cu sud-americanii

Echipa probabilă: Ryan - Degenek, Sainsbury, Wright - Leckie, Mooy, Milligan, Gersbach - Kruse, Rogic - Juric


Pronostic: Chile - Australia: peste 2,5 goluri (1.58 la Winmasters)

 
594e2d427fd81_1498295618.jpg