Cupa Confederațiilor 2017 | Grupa A | Rusia - Mexic


24 iunie 2017, Kazan, Stadion: "Kazan Arena", ora: 18:00 (TVR 2 și TVR HD)

Rusia

Reprezentativa Rusiei a fost învinsă, la Moscova, de naționala Portugaliei, cu scorul de 1-0, în Grupa A a Cupei Confederațiilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristiano Ronaldo, în minutul 8. Formaţia antrenată de Stanislav Cherchesov a avut o prestaţie modestă, singura ocazie de gol fiind a fundașului Georgi Dzhikiya, în prelungiri.

Echipa folosită de Stanislav Cherchesov în meciul cu Portugalia: 1. Igor Akinfeev (căpitan) - 3. Roman Shishkin (21. Aleksandr Yerokhin, 46), 6. Georgi Dzhikiya, 5. Viktor Vasin, 13. Fyodor Kudryashov (11. Aleksandr Bukharov, 84), 23. Dmitry Kombarov (7. Dmitry Poloz, 68) - 19. Aleksandr Samedov, 8. Denis Glushakov, 17. Aleksandr Golovin, 18. Yuri Zhirkov - 9. Fyodor Smolov.

În prima partidă Rusia a învins Noua Zeelandă, astfel că are 3 puncte după două meciuri disputate în Grupa A. "Sbornaia" va juca sâmbătă cu Mexic, iar Portugalia cu Noua Zeelandă. În mod normal Cristiano Ronaldo & co vor câştiga grupa, pentru că au 4 puncte şi, probabil după disputa cu campioana Oceaniei vor avea 7 puncte în clasament. Pentru locul 2 vor lupta Rusia şi Mexic. Selecţionata "El Tri" are şi varianta egalului, pentru a se califica în semifinale, în schimb Rusia e obligată să câştige. Aşadar totul e clar pentru ruşi, care vor trebui să joace doar la victorie împotriva mexicanilor, pentru a juca în semifinale cu, probabil, Germania sau Chile.
 
★ Rusia are cota 2.95 la Winmasters de a câştiga meciul cu Mexic

★ Fyodor Smolov este cel mai bine cotat jucător rus de a marca (oricând) cu Mexic, cota fiind de 2.65 la Winmasters

★ "Sbornaia" are cota 1.90 la Winmasters dacă va beneficia de primul corner al partidei

★ Formaţia antrenată de Stanislav Cherchesov are cota 2.15 la Winmasters de a înscrie prima

★ Rusia are cota 6.55 la Winmasters daca va înscrie din penalty

★ Echipa probabilă: Akinfeev - Dzhikiya, Vasin, Kudryashov - Samedov, Golovin, Glushakov, Gazinsky, Zhirkov - Smolov, Poloz

★ Următorul adversar: Chile, Germania, Australia, Camerun s-au va fi eliminată

Meciul va fi arbitrat de Fahad Al-Mirdasi (centru), Abdullah Al-Shalawi şi Mohammed Al-Abakry (toţi din Arabia Saudită). Arbitru de rezervă: Alireza Faghani (Iran). Arbitri asistenţi video: Ravshan Irmatov (Uzbekistan), Reza Sokhandan (Iran) şi Jair Marrufo (SUA)

Mexic

Echipa naţională a Mexicului a tratat cu superficialitate meciul de la Sochi cu reprezentativa Noii Zeelande, fiind condusă la pauză cu scorul de 1-0 (Chris Wood 42). După pauză, formaţia antrenată de Juan Carlos Osorio şi-a revenit, a dominat total şi a câştigat la final cu scorul de 2-1, datorită golurilor înscrise de Raúl Jiménez (54) şi Oribe Peralta (72). Finalul a fost incandescent, cu ambele formaţii ratând ocazii mari de gol. Mai întâi Noua Zeelandă a avut o bară, Ryan Thomas șutând în vinclul porții lui Alfredo Talavera din marginea careului (85), apoi Stefan Marinovic a respins șutul lui Jürgen Damm (86), iar Tommy Smith a blocat pe linia porții mingea șutată de Raúl Jiménez (89).

Echipa folosită de Juan Carlos Osorio în meciul cu Noua Zeelandă: 12. Alfredo Talavera - 3. Carlos Salcedo (15. Héctor Moreno, 33; 4. Rafael Márquez, 68), 2. Néstor Araujo, 23. Oswaldo Alanis (16. Héctor Herrera, 46) - 10. Giovani dos Santos, 5. Diego Reyes (căpitan), 8. Marco Fabián, 20. Javier Aquino - 17. Jürgen Damm, 9. Raúl Jiménez, 19. Oribe Peralta.

După ce a obţinut o remiză în prelungiri cu Portugalia (2-2), "El Tri" a câştigat partida cu Noua Zeelandă, astfel că are 4 puncte după 2 meciuri disputate la Cupa Confederațiilor 2017. După cum merg lucrurile în Grupa A, Portugalia va termina pe primul loc, pentru că e greu de crezut că se va împiedica de modesta naţională a Noii Zeelande. Pentru locul 2 se vor lupta Mexic şi Rusia, ţara gazdă a competiţiei. Mexicanii au două variante pentru a se califica în semifinale, să-i bată pe ruşi sau să facă egal. Dacă vor pierde la Kazan, vor fi eliminaţi.

Fundaşul dreapta Carlos Salcedo de la Eintracht Frankfurt este incert pentru meciul cu Rusia, urmând a fi înlocuit cu Néstor Araujo de la Santos Laguna, în rest nu sunt probleme de lot. Andrés Guardado, Héctor Herrera şi Diego Reyes sunt la un cartonaş galben de suspendare după meciurile cu Portugalia şi Noua Zeelandă.
 
★ Mexic are cota 2.45 la Winmasters de a câştiga meciul de pe "Kazan Arena" cu Rusia

★ Javier Hernández "Chicharito" este cel mai bine cotat jucător mexican de a marca (oricând) cu Rusia, cota fiind de 2.45 la Winmasters

★ Mexicanii au cota 6.90 la Winmasters daca vor înscrie din penalty

★ "El Tri" are cota 1.40 la Winmasters pentru un "1X" care ar însemna calificarea în semifinale

★ Formaţia antrenată de Juan Carlos Osorio are cota 1.95 la Winmasters de a înscrie prima

★ Mexic are cota 1.80 la Winmasters dacă va beneficia de primul corner al partidei

★ Echipa probabilă: Ochoa - Araújo, Reyes, H. Moreno, Layún - dos Santos, H. Herrera, Guardado - Vela, Jiménez, Chicharito

★ Următorul adversar: Chile, Germania, Australia, Camerun s-au va pleca acasă


Pronostic: Rusia - Mexic: 1X (1.55 la Winmasters)