Cum te pot ajuta transmisiunile video sa castigi la pariuri

In general, utilizatorii acceseaza o casa online pentru a efectua pariuri, lucru destul de normal, de altfel. Totusi, logarea pe un site de profil poate fi facut si in alt scop decat plasarea pariurilor.


Cel mai frecvent scop intalnit il reprezinta vizionarea unui meci in transmisiune directa. Aici nu ne referim doar la meciuri de fotbal, ci si la cele de tenis, baschet, handbal, volei etc. . 


Sunt destule case licentiate in Romania la care putem vedea meciuri in transmisiune directa. Descopera-le pe cele mai bune


Toate transmisiunile in direct le gasim in platforma “Pariuri live”. Alternativ, ele pot fi descoperite si in oferta pre-live, acestea avand un semn distinctiv in dreptul lor. De asemenea, la toate casele de pariuri poti consulta programul partidelor transmise in direct in acea zi. Un mic dezavantaj il reprezinta acela ca meciul nu poate fi vazut pe intreg ecranul, ci intr-o fereastra mica, aflata in dreapta paginii de pariuri live.


Exista si cateva site-uri, nu multe, care pun la dispozitie transmisiuni directe ale meciurilor, acolo putandu-le vedea pe tot ecranul. Partea cea mai enervanta este insa ca nu in putine cazuri transmisiunea se intrerupe si revine dupa cateva secunde, putand chiar sa nu mai revina deloc. In acest fel, exista riscul sa pierzi o faza foarte importanta sau mai mult de atat. In schimb, platformele caselor de pariuri nu se confrunta decat extrem de rar cu astfel de probleme, in asemenea cazuri transmisiunea revenind de la sine dupa doar cateva secunde, intreruperea intamplandu-se doar de cateva ori pe meci, nu tot timpul.


Este greu sa nu pariezi atunci cand urmaresti un meci live


Pentru a te putea bucura de transmisiunile live trebuie sa fii logat, dar si ca soldul tau din cont sa fie pozitiv sau sa fi plasat cel putin un pariu in ultimele 24 ore. Explicatia pentru care casele online dispun de o fereastra atat de mica este aceea ca langa acea fereastra ti se ofera optiunile de pariu pentru acea partida (rezultat final, total goluri si multe altele). Avand optiunile de pariu pe aceeasi pagina cu transmisiunea live, este destul de dificil, mai ales daca esti un parior cat de cat inrait, ca la un moment dat sa nu efectuezi un pariu pe respectivul meci. 


Sursa foto: www.real.com


Pariul are sanse mai mari de reusita daca urmaresti meciul de la inceput

In cazul in care urmaresti de la inceput un anumit meci este foarte probabil ca pe parcurs sa crezi ca un anumit pont va fi castigator. Asta fiindca vei capata cu siguranta cateva indicii, desprinse din jocul celor doua echipe/celor doi jucatori. Cu alte cuvinte, in momentul in care vizionezi o partida chiar si de cateva minute si te decizi sa pariezi live pe aceasta, sansele de castig sunt vizibil mai mari decat daca ai miza live doar pe baza scorului, fara sa ai acces la alte informatii, precum calitatea gazonului (daca vorbim de fotbal), gradul de oboseala al echipei/jucatorului, vremea de afara etc. .


Sigur, in cazul in care doresti sa plasezi pariuri in urma vizionarii transmisiunilor in direct ar trebui sa iti dedici mult timp pentru asta. Pentru a avea insa succes la pariuri ar trebui sa faci mici compromisuri, acesta fiind unul dintre ele. Multa lume tinde sa desfasoare si alte activitati in vreme ce vizioneaza un meci, lucru care nu este tocmai indicat, in acest fel putand pierde detalii importante care te-ar putea ajuta sa te decizi asupra pariului pe care urmeaza sa-l plasezi.


In cazul in care nu te afli in apropierea unui calculator pentru a vedea meciul dorit, ai alternativa vizionarii sale pe telefonul mobil. Multe sunt casele de pariuri care dispun de aplicatie pentru mobil, cu ajutorul ei putand accesa site-ul dorit printr-o simpla apasare pe aceasta. Aplicatia de mobil a unei case de pariuri online beneficiaza de aceleasi functii ca in varianta de browser, incluzand aici transmisiunile in direct. 


Concluzii

1.       Toate casele de pariuri iti pun la dispozitie programul transmisiunilor in direct din respectiva zi

2.       Este destul de greu sa te abtii in a plasa pariuri in meciurile pe care le vizionezi, deoarece urmarind jocul iti vei forma cu siguranta o parere

3.       Transmisiunile live de la casele de pariuri nu se intrerup decat foarte rar

4.       Pentru a putea viziona partida in transmisiune directa nu trebuie decat sa ai o balanta pozitiva a contului tau sau sa fi efectuat cel putin un pariu in ultimele 24 ore

5.       Nu te lasa perturbat de nimic cand vizualizezi o partida in direct si doresti sa efectuezi un pariu

6.       Transmisiunile pot fi vizualizate si accesand aplicatia de pe telefonul mobil


Sursa foto Feat.:  www.play.google.com