Cum sa transformi 10 RON in 10 000 RON intr-o luna

Majoritatea celor care se inregistreaza la diferite case pariuri online spera sa cunoasca drumul spre succes si sa castige mult mai mult decat au investit.
 
Pentru ca asta sa se intample insa, trebuie sa ne intocmim un plan. Sigur, s-au mai auzit si de castiguri fabuloase in urma unor bilete fanteziste, dar acelea sunt destul de rare, pentru a castiga acel tip de bilete trebuind sa ai un noroc fantastic. In acest articol ne propunem sa lansam cateva idei despre cum sa transformi 10 RON in 10 000 RON intr-o luna. Sigur, se poate pleca de la orice suma, insa ideea principala este multiplicarea bancii de o maniera identica.
 

Care este cel mai putin riscanta metoda de a reusi o asemenea performanta?


Cea mai rapida metoda pentru a realiza acest lucru este ‘’all-in’’, ca sa imprumutam un termen folosit in poker. Asta inseamna ca la urmatorul pariu sa investim intreaga suma castigata la precedentul.   De altfel, daca stam bine sa analizam, aceasta este si cea mai eficienta metoda de a face asta intr-un timp relativ scurt. De ce? Fiindca in eventualitatea unui esec, indiferent de pasul la care ajungem, vom pierde doar cei 10 lei pe care i-am investit initial.
 
58b5140fa0dd3_1488262159.jpg
Sursa foto: www.campuscluj.ro
 

Cate meciuri este bine sa pun pe bilet?


In incercarea de a ne atinge scopul este suficient si chiar recomandam sa plasam un singur bilet pe zi. Intr-o luna calendaristica asta ar insemna 30 bilete. Un simplu calcul ne arata ca, pentru a ajunge la 10 000 RON pe parcursul a 30 zile pornind de la 10 RON, cota medie ar trebui sa fie 1.26. Asadar, daca vom porni de la 10 RON si vom plasa o cota zilnica (sau medie) de 1.26, vom ajunge la 10 000 RON in 30 zile. La prima vedere poate parea usor, insa va asiguram ca nu este asa. Asta mai ales daca biletul contine un singur pariu care sa aiba cota respectiva.
 
Daca ne-am lamurit asupra faptului ca nu este recomandat sa plasam un singur pariu pe bilet atunci cand vine vorba sa aplicam metoda ‘’all-in’’, propunem sa calculam mai departe. Va sfatuim ca in fiecare zi sa plasati doua sau trei selectii pe bilet, cota totala ramanand insa neschimbata.
 
Astfel, daca vom alege un bilet cu doua pariuri, pentru o cota totala de 1.26 media celor doua selectii ar trebui sa fie 1.125. In schimb, la un bilet cu 3 selectii media lor ar trebui sa fie 1.08. Chiar daca vor fi mai reduse cotele, nu recomandam ca un bilet sa contina 4 sau mai multe selectii. Asta fiindca sansele de castig ale biletului se reduc cu fiecare selectie pe care o adaugam si asta indiferent de cota. Evident, nu trebuie sa respectam intotdeauna cota medie, aceasta fiind doar cu titlu de prezentare. In niciun caz nu va sfatuim sa cautati evenimentul in functie de cota, ci invers.
 

Exemplu de tipuri de pariuri


Dupa cum am specificat si mai sus, nu va fi usor sa ne ducem misiunea la capat si sa transformam 10 RON in 10 000 RON in 30 zile. De asemenea, nu trebuie sa ne descurajam de la primul esec, luand-o de  la capat ziua urmatoare pana la pasul in care simtim ca suma totala investita este una prea mare decat ne-am fi propus initial.
 
Chiar daca selectiile au cote mici, asta nu inseamna ca ne permitem luxul de a plasa o astfel de cota fara a o analiza din toate punctele de vedere. In primul rand, trebuie sa precizam ca noua nu ne plac catusi de putin pariurile pe evenimente fotbalistice, fiindca ni se pare unul dintre cele mai imprevizibile sporturi. In al doilea rand trebuie sa gasim o casa online care sa aiba o oferta foarte bogata la pariuri sportive, iar aceasta casa este Betano, imbatabila, in opinia noastra, la acest capitol, cel putin daca ne referim la pariuri pre-live.
 
Astfel, daca plasati un bilet cu doua selectii, cota medie fiind 1.125, v-am sfatui sa mizati pe tenis masculin, selectia conform careia respectivul meci va avea mai mult de 7 game-uri in primul set. Sigur, trebuie sa studiati cu atentie ultimele meciuri ale oponentilor inainte de a plasa un astfel de pariu, insa opinnam ca aceasta este cea mai buna selectie pe care o puteti miza la o asemenea cota.
 
In cazul in care preferati sa plasati 3 selectii pe bilet, fiecare cu o cota aproximativa de 1.08, va recomandam sa va orientati catre volei si sa mizati pe castigatorul acelui meci, mai ales daca echipa favorita joaca pe teren propriu. Preferabil ar fi sa mizati doar meciuri din campionat, nu din cupele europene si cu atat mai putin din cupele nationale.
 
Dupa cum stiti, o partida de volei se desfasoara pe sistemul ‘’cel mai bun din 5 seturi’’, primele 4 seturi durand pana ce o echipa ajunge minim la punctul 25, iar setul decisiv pana ce aceasta ajunge minim la punctul 15. Astfel, chiar daca echipa favorita porneste mai slab, are destul timp la dispozitie pentru a recupera.
 

Concluzii

 
  1. Cota zilnica pe care trebuie sa o plasezi pentru ca in 30 zile sa ajungi de la 10 lei la 10 000 lei este 1.26, metoda aplicata fiind all-in (investirea sumei castigate)
  2. Recomandam ca un bilet zilnic sa cuprinda doua sau trei selectii
  3. Daca optezi pentru doua selectii, iti propunem sa mizezi ca primul set al unui meci de tenis masculin va avea cel putin 8 gameuri
  4. Daca optezi pentru trei selectii, iti propunem sa mizezi pe  castigatorul unei partide de volei din campionat.