Cum sa castigi la pariuri sportive

Cred ca fiecare dintre noi atunci cand a castigat primul pariu si-a imaginat ca banii se fac usor si ca in curand viata va fi o continua petrecere la piscina alaturi de fete in bikini. Mai trist e ca unii inca au aceasta imagine in cap si dupa ani la rand de jucat pierdut la pariuri. Va voi oferi in cele ce urmeaza cateva sfaturi universal valabile care te vor ajuta sa castigi la pariuri mai des.
 

 
Fii disciplinat financiar


Piatra de temelie a oricarei afaceri. Multi pariori, atat incepatori cat si experimentati, ignora acest aspect si nu constientizeaza faptul ca fara un management corect al banilor nu vor avea sorti de izbanda la pariuri. Fara disciplina financiara, indiferent de calitatile tale de tipster, pe termen lung vei fi pe rosu.

Este necesar sa iti setezi ca si limita pentru fiecare pariu un anumit procent din banca si niciodata sa nu depasesti acea suma, astfel incat sa te poti redresa in urma unei potentiale serii de infrangeri, care inevitabil va aparea la un moment dat. Este recomandat ca limita pe pariu sa fie undeva in jurul a 10% din banca. Astfel, vei fi in joc mai multa vreme, asadar vei avea mai multe sanse de castig. Daca iti risti intreaga banca pe un pariu, poti pierde toti banii.
 

Specializeaza-te


E nevoie de aprofundare pentru a-ti creste sansele de castig pe termen lung. Niste cunostinte superficiale despre un campionat, meci sau liga nu te vor ajuta sa ai castiguri constant, pe termen lung.  Pentru inceput, este indicat sa iti alegi o nisa si sa te implici activ in specializarea in respectiva directie. Poate fi un anumit sport, campionat, tip de pariu sau orice alta directie alegi. Important este sa iti acorzi sufficient timp, sa te documentezi, sa perseverezi sis a te specializezi in directia pe care o alegi. Trebuie sa ajungi la un anumit grad de intelegere inainte de a putea trage o linie si a concluziona ce anume functioneaza si ce nu.
 


Urmeaza o strategie


Trebuie sa ai un plan inainte de a incepe sa pariezi. Aceasta nu iti va garanta succesul, dar va da consistenta actiunilor tale, ceea ce reprezinta cheia succesului. Criteriile de selectie ale unui anumit pariu sunt esentiale – este foarte important sa intelegi de ce ai plasat un anumit pariu. Daca rezultatele inregistrate intr-o anumita perioada nu sunt satisfacatoare, analizeaza datele in detaliu si incearca sa intelegi de ce rezultatele nu au fost cele dorite; poate e timpul sa schimbi strategia.
 

 

Alege cotele cele mai bune


Un alt aspect foarte important. Poti fi un tipster foarte bun, dar sa fii in zona rosie doar pentru ca pariezi pe cote mici. Exista case de pariuri cu marje de profit mari, asadar cu cote mici, dar si case de pariuri cu marje de profit mai mici si implicit cote mai mari. Pe site-ul Intelbet.ro poti gasi informatii cu privire la marja de profit a fiecarei case de pariuri licentiate din Romania, in ratingul caselor de pariuri online in functie de cote. Intelegerea cotelor subevaluate si a cotelor supraevaluate este un factor esential pentru succesul tau la pariuri. Pentru a determina daca anumite cote sunt subevaluate sau supraevaluate sunt necesare cunostinte minime de probabilitati. Trebuie doar sa calculezi probabilitatea ca un eveniment sa se intample si sa compari cu cotele pe care casele de pariuri le ofera pe acel eveniment. In timp, nu va mai trebui sa aplici nicio formula probabilistica si vei intelege aceste aspecte fara un calcul in prealabil.
 

Recreeaza-te


Odihna este absolut necesara. Nu vei putea mentine un ritm favorabil constant daca pariezi fara pauza. Mentine-te in forma cu exercitii fizice. Fa pauze ori de cate ori consideri ca este necesar. Ubnul dintre putinele avantaje pe care il are pariorul in fata casei de pariuri este faptul ca poate paria oricand doreste, sau oricand considera ca este potrivit.
 

Nu promit ca deodata te vei afla pe un teren favorabil dupa ce citesti acest articol, cateva sfaturi nu sunt de ajuns. Incearca sa fii atent la toate aspectele de mai sus si, desi este dificil sa obtii profit constant la pariuri, pe termen lung vei putea ajunge la acest nivel.