Cum poti genera profit daca dispui de o banca modesta

La fel ca majoritatea pariorilor ce se inregistreaza pentru prima data la o casa pariuri online, speri ca din aceasta aventura sa obtii un profit cat mai mare.
 
Insa in cazul in care nu ai mai plasat pariuri pana atunci (la agentiile offline sau bilete virtuale), am recomanda sa depui o suma nu atat de mare in contul tau online, pentru ca in eventualitatea in care pierzi sa nu iti para rau. Multi pariori sunt prudenti si procedeaza astfel in primele luni de la crearea unui cont la prima casa de pariuri si asa ar trebui sa faci si tu.
 
Doua sunt motivele principale pentru care ar trebui sa actionezi de asa maniera. Primul il constituie faptul ca probabilitatea de a pierde intreaga banca este una destul de mare. In orice domeniu, daca faci un lucru pentru prima data este posibil sa nu iasa exact cum ti-a dorit, insa odata ce l-ai exersat suficient de mult si ti-ai dat seama de greselile comise, o sa vezi ca te vei perfectiona in privinta acelei actiuni.
 
Asa este si cu pariurile sportive, doar ca aici trebuie sa fii mai atent, deoarece in joc  sunt banii tai. Foarte putini sunt cei care intuiesc din prima ce tipuri de pariuri iti ofera o sansa mai mare de castig. Dupa cum am afirmat si mai sus, multi isi vor pierde banca de start dupa cateva zile sau chiar ore. Pe masura ce vei acumula insa experienta in ceea ce priveste pariurile online, vei invata din greseli si nu le vei mai repeta (sau, cel putin, asa ar fi ideal).
 

Vezi in acest articol cum poti evita greselile ce tin de alegerea pariurilor

 
Al doilea motiv pentru care ar trebui sa te temperezi in ceea ce priveste suma depusa la prima ta experienta cu pariurile o constituie proasta gestionare a banilor. Astfel, dupa un pariu pierdut exista tentatia de a plasa o miza la urmatorul pariu prin care sa-ti recuperezi pierderea precedenta. In foarte multe cazuri insa, asta se poate termina destul de urat, iar tu sa-ti pierzi intreaga banca. Dupa cateva luni de pariuri, timp in care vei avea atat bilete castigatoare, cat si pierzatoare, vei invata cum sa-ti gestionezi suma de bani din cont.
 

In acest articol gasesti cum ar fi bine sa pariezi pentru a nu-ti pierde intreaga banca inca din primele zile

 

Vreau sa imi maresc banca de start in cel mai scurt timp; cum fac?


Daca vrei sa-ti creezi cont la o casa de pariuri, insa fara a depune o suma prea mare, exista mai multe modalitati de a-ti mari banca. Cea mai usoara este aceea de a iti crea cont la toate cele 11 agentii care ofera bonus de inregistrare. Sfatul nostru este sa incepi cu acelea care prezinta un bonus de inregistrare mai mic si sa indeplinesti toate conditiile de rulaj inainte de a efectua un depozit altundeva. In general, aceste bonusuri sunt de 100%, in urma unuia sau a mai multe depuneri, avand rolul de a-ti dubla suma investita.
 

Cel mai mare bonus de inregistrare iti este oferit de aceasta casa de pariuri

 
O alternativa ideala, care se poate dovedi destul de eficienta in dorinta de a obtine profit, o constituie metoda all-in. Poate ai auzit de acest termen in poker, metoda presupunand investirea intregii banci pe care o ai la dispozitie intr-o cota, de obicei, infima (sub 1.1). Poate la inceput ti se va parea ca nu are rost sa incerci o astfel de metoda , deoarece eventualul profit este mult prea mic, iar un pas gresit te duce la faliment.
 
Sa spunem insa ca dorim sa ne construim banca aplicand aceasta metoda si vom incepe cu o miza de 10 lei pe o cota de 1.05. Apoi, profitul (10.5 lei) il vei plasa pe o alta cota de 1.05 si tot asa, pana vei construi o banca multumitoare sau pana vei pierde, pentru ca exista si acest risc, destul de mic, ce-i drept, avand in vedere ca vorbim despre o cota de 1.05. Asta nu inseamna insa ca o cota de 1.05 nu trebuie analizata in prealabil.
 
Folosind metoda pe aceasta cota medie, observam ca dupa 15 pariuri castigatoare ne vom dubla banca. Dupa 30 pariuri castigatoare banca va fi de 43 lei, iar dupa 50 pariuri vei avea 114 lei. Pentru prudenta, am recomanda sa te opresti la pariul cu numarul 30 si apoi sa o iei de la capat. Daca vei fi inspirat, in scurt timp iti vei majora simtitor capitalul.
 

Concluzii

 
  • Nu te descuraja daca inca din primele zile de la inregistrarea la prima casa online ai pierdut intreaga suma investita
  • O metoda eficienta de majorare a capitalului o constituie crearea unui cont la fiecare casa de pariuri ce ofera bonus de inregistrare
  • Metoda all-in este practicata des de cei care nu dispun de o banca mare
  • Orice pont pe  care doresti sa-l plasezi trebuie analizat in prealabil, chiar daca are o cota infima