Cum poti avea o zi reusita la pariuri live

Sunt mai multe motive pentru care pariorii prefera sa mizeze live pe meciuri, cel principal ramanand acela ca astfel intervalul dintre plasarea pariului si aflarea rezultatului final este mai scurt decat daca ai fi plasat pariuri pre-live.
 
Alte motive vizeaza faptul ca meciul poate fi vizionat live, in acest fel fiind mai usor de anticipat un pariu, ghidandu-te dupa jocul de pana atunci al oponentilor. De asemenea,in cazul de nedorit, insa aproape inevitabil in care ai un sir de pariuri pierzatoare, primul impuls este acela de a intreprinde o actiune astfel incat sa iti recuperezi suma pierduta. Si, ca iubitor al pariurilor sportive, cum poti face asta mai repede decat cu ajutorul pariurilor live?
 
Oricare ar fi motivul pentru care apelezi la pariuri live, nu ar trebui sa uiti niciodata un lucru si anume sa analizezi acea partida inainte de a plasa pariul dorit. Multi sar peste aceasta etapa, cel mai des deoarece pana vor  analiza partida si daca selectia pe care intentioneaza sa o plaseze are sanse mari de reusita, vor pierde momentul favorabil, existand riscul ca respectiva cota sa scada, chiar destul de mult.
 
Astfel, acestia se bazeaza doar pe intuitie, pe cursul jocului, dar si pe numele jucatorilor/echipelor pentru a plasa pronosticul, neglijand statistica oponentelor ce se intalnesc. Poate in acest fel vei castiga o data, de doua ori, fiind insa greu sa generezi profit pe termen lung daca nu vei analiza respectivele partide in prealabil.
 

Aloca-ti timp suficient pentru pariurile live


Pentru cei ce aloca mai mult timp pariurilor live, dorind sa faca totul ca la carte, le recomandam sa isi aleaga dinainte meciurile pe care doresc sa mizeze si sa efectueze analiza fiecaruia. Apoi, in timpul jocului, in functie de analiza te hotarasti daca merita sa plasezi un pariu. Daca nu, renunta la a miza pe respectivul meci si treci la urmatorul.
 
Sigur, aceasta “strategie” necesita mai mult timp si mai multa atentie din partea ta, insa pe termen lung vei vedea ca vei genera profit folosind-o. Pana la urma, cu cat petreci mai mult timp analizand unul sau mai multe meciuri, cu atat sunt mai mari sansele ca pronosticul tau ce rezulta din analizarea acelui meci sa fie castigator.  
 

Pariaza live doar la casele online ce prezinta o oferta bogata


Trebuie sa stii insa ca daca doresti sa plasezi pariuri live ar trebui sa iei lucrurile in serios. Aici ne referim la a te dedica in totalitate pariurilor live in intervalul ales de tine, nelasand pe nimeni si nimic sa-ti distraga atentia. Daca se intampla asta pret si de cateva secunde, ai putea rata o cota mare care sa aiba multe sanse de reusita.
 
Totodata, trebuie sa-ti alegi cu grija casa de pariuri la care vei miza live. Multe case pariuri online dispun de o oferta bogata atat din punct de vedere al evenimentelor oferite, cat si in functie de numarul de selectii pentru fiecare eveniment. In schimb, unele dispun de o oferta destul de saraca si/sau de navigare dificila in sectiunea “Pariuri live”.
 
Ideal ar fi sa optam pentru casele de pariuri cu oferta bogata si aici nu ne referim neaparat la un numar mare de selectii pentru fiecare eveniment, ci la unul mare de evenimente. In general, lumea plaseaza pariuri live pe evenimente principale, cum ar fi rezultatul final, rezultatul la pauza sau numarul total de goluri.
 

Acestea sunt casele online pe care le recomandam noi cand vine vorba despre pariuri live

 
Mai sus pomeneam si despre transmisiuni sportive. Ar fi foarte bine  daca ai putea vedea meciul pe care doresti sa-l pariezi in transmisiune directa la acea casa de pariuri sau oriunde altundeva. Daca ai aceasta ocazie recomandam sa vizionezi meciul vreme de 5-10 minute pentru a iti putea da seama in ce directie va merge. La fel recomandam si in cazul pariurilor care nu dispun de transmisiune directa, cu specificatia ca in acest caz este ceva mai greu, insa nu foarte, sa iti dai seama in ce directie vor merge lucrurile.
 
Daca vei tine cont de cateva, daca nu chiar de toate sfaturile de mai sus, exista sanse mari de a genera profit, daca nu pe termen scurt, atunci cu siguranta pe termen mediu si lung.
 

Concluzii

 
  • In general, pariurile live sunt plasate cu scopul principal de a obtine profit
  • Este indicat sa analizezi cu atentie statistica oponentelor din acea partida inainte de a plasa pronosticul
  • Cauta sa mizezi live la casele online ce dispun de o oferta bogata
  • Ar fi excelent daca ai putea vizualiza in transmisiune directa partida pe care doresti sa plasezi pronosticul
  • Recomandam sa urmaresti acea partida/rezultatul ei timp de 5-10 minute inainte de a plasa un pariu