Cum pariez over goluri la hochei

Unul dintre pilonii de rezistență din oferta caselor de pariuri atunci când vine vorba despre sporturi, hocheiul pe gheață ne propune de fiecare dată meciuri de top. Se joacă aproximativ opt luni pe an, timp în care pariorii pot plasa meciuri din NHL, DEL, Extraliga, KHL, Liiga, SHL, câteva dintre cele mai spectaculoase campionate de hochei pe gheață. Printre opțiunile de bază pe care casele de pariuri online licențiate în România le pun la dispoziția se regăsesc și pariurile pe over. Despre pariurile pe goluri vreau să vorbim, iar prin intermediul acestui articol îți expun toate secretele acestor piețe.

Fanii vor să vadă goluri, asta este cert. Indiferent că sunt susținători ai unei anumite echipe sau pur și simplu au pariat, preferă să vadă goluri pentru că până la urmă despre asta este vorba. Ei bine, în hocheiul pe gheață media de bază a golurilor înscrise este de 5.5, așa cum în fotbal este peste 2.5 goluri, dar înainte de a paria îți prezint cele mai importante aspecte pe care trebuie să le avem în vedere atunci când pariem pe goluri.

Forma jucătorilor din linia ofensivă și relațiile de joc

În hocheiul pe gheață există mai multe linii de joc. Practic, oricând antrenorul poate să schimbe echipa pentru că în lot are aproximativ 20 de jucători, respectiv 3 linii de câte cinci jucători și a patra linie formată din numai trei jucători de câmp. Lucrul acesta este oarecum bine pentru că asta înseamnă ca "titularii" își pot trage sufletul pe durata jocului și apoi să revină în joc cu forțe proaspete. Cel mai bun exemplu este tripleta echipei Tampa Bay Lightning formată din Nikita Kucherov - Brayden Point - Brandon Hagel. Rusul este și cel mai bun marcator la ora actuală din NHL și nu ar fi făcut lucrul acesta fără ajutorul colegilor săi din linia 1.

Importanța statutului de gazdă

Suporterii sunt uneori atât de importanți încât orice echipa modestă care ar juca numai acasă ar putea câștiga titlul. Însă, lucrurile nu stau tocmai așa și am întâlnit echipe prin campionatele europene unde acasă sunt cu adevărat puternice și capabile să se bată de la egal la egal cu oricine îi calcă pragul arenei, însă în deplasare lucrurile sunt diferite cu 360 de grade.

Disponibilitatea antrenorului de a rula echipa

Sunt antrenori ambițioși care deși au la dispoziție peste 15 jucători în lot, ei pun mult accentul pe una sau cel mult două linii. În contextul acesta trebuie identificați acești tehnicieni care dacă fac lucrul acesta atunci ar putea afecta lucrurile în ceea ce privește eficacitatea echipei pe final de meci. Ce e drept, se întâmpla asta de cele mai multe ori în cadrul acelor echipe care sunt de mijlocul clasamentului și în a doua parte a campionatului. Atunci formațiile trag cu dinții să poată prinde un ultim loc de play-off. Când se întâmplă lucrul acesta ar putea fi de bun augur pentru aceia care optează pentru un pariu over, deoarece șansa ca echipa adversă să profite de o eventuală oboseală sau relaxare a jucătorilor într-un anumit moment al meciului ar putea fi taxată.

Sfaturi și strategii utile pariorilor pentru a alege pariul "over"

Îți prezint câteva idei de prin care poți face ca pariurile tale over goluri în hochei să fie câștigătoare.

Mare atenție la finalurile de meci

Cele mai mari cote pe care le putem prinde în cazul unui meci de hochei de hochei pe gheață sunt pe finalul de meci. În ultimele cinci minute ale meciuri este indicat să pariem dacă suntem adepții pariurilor live, cu atât mai mult dacă diferența de scor este de unul sau cel mult două goluri. Antrenorii echipelor care sunt conduse obișnuiesc să riște prin scoaterea portarului în atacurile purtate și de cele mai multe ori lucrul acesta este taxat de adversari, iar printr-o simplă interceptare vor avea cale liberă spre gol.

Folosirea pariurilor ajustabile

Avantajul pariurilor ajustabile sunt nenumărate, dar în principiu sunt utile pentru că permit returnarea mizei. De altfel, vorbesc aici despre pariurile pe handicap asiatic, respectiv cele cu returnare de integrală de miză și cele cu returnare parțială de miză.

Handicapuri cu returnare integrală de miză – una dintre echipe primește un avantaj fictiv de 1.0, 2.0, 3.0, iar în funcție de rezultat beneficiem de returnarea mizei dacă pariul iese exact la mijloc.

Handicapuri cu returnare parțială de miză sunt acele pariuri aflate la mijlocul unui handicap fără returnare și apar de regulă cu 0.25, 0.75, 1.25, 1.75. În funcție de rezultate există mai multe posibilități. Fie pariul este câștigător, fie pariul poate fi pierdut doar pe jumătate, iar cealaltă jumătate de miză este returnată.

Site-urile de statistică și importanța lor

Pentru că trăim în era tehnologiei, nu mai suntem nevoiți să notăm pe hârtie fiecare acțiune a unei echipe sau gol, iar misiunea noastră este mult mai ușoară de această dată. site-urile de statistică sunt cu adevărat utile nu numai pariorilor, cât și tuturor persoanelor care vor să se informeze despre tot felul de lucru. În ceea ce privește pariurile over în hocheiul pe gheață pe mină mă ajută enorm, deoarece așa pot urmări media de goluri înscrise de o echipă, care este perioada aproximativă în care această echipă reușește să înscrie cele mai multe goluri și perioada în care primește cele mai multe goluri.

Sunt diferite site-uri de statistică. De altfel, casele de pariuri online licențiate în România stabilesc rezultatele în funcție de rezultatele regăsite pe anumite site-uri alături de care colaborează. În ceea ce privește NHL, există nenumărate informații pe care le putem lua din presa de peste ocean și lucrul acesta se întâmplă pentru că au experți plătiți să se ocupe doar cu lucrul acesta.

La o primă vedere pare foarte ușor să pariem, însă pentru a paria eficient este nevoie de implicare, timp, răbdare și atenție. Aceste patru lucru pot duce pe termen lung la câștiguri constante în urma pariurilor over goluri în hocheiul pe gheață. Pariază responsabil!