Cum efectuam depuneri si retrageri la cazinoul online Betano

La cazinoul online Betano vei gasi aproape 500 jocuri de cazino, daca esti un impatimit al acestor jocuri neputand rata ocazia de a le incerca. Pentru a face asta trebuie sa efectuezi un depozit, site-ul fiind foarte usor de manevrat astfel incat sa tranzactionezi. Pentru a depune acceseaza-ti contul dand click in partea dreapta pe suma ce o ai in cont, dupa care selecteaza mai jos butonul „Cont”. Alternativ, poti apasa butonul „depunere” din dreptul contului tau. Evident, pentru asta trebuie sa fii autentificat in cont.

Depuneri la Betano

Vei descoperi ca poti efectua depozitul dorit prin 4 metode diferite. Totusi, iti sunt puse la dispozitie 5 posibilitati. Asta deoarece poti depune prin doua variante cu ajutorul portofelului virtual Skrill. Una o constituie varianta clasica, in care trebuie sa iti scrii userul si parola pentru a intra in contul Skrill si a depune. Cealalta varianta se numeste Skrill 1-Tap, daca o vei alege trebuind sa completezi doar parola pentru a putea accede in contul tau, nu si userul. Pe de alta parte, cateva browsere, printre care si Google Chrome, cel mai folosit la ora actuala, au incorporate o extensie care te intreaba daca doresti sa iti tina minte userul si parola pentru un anumit site. Daca esti de acord cu asta userul si parola iti vor aparea automat in casutele corespunzatoare. 

In afara Skrill si Skrill 1-Tap, Betano prezinta alte trei metode de depunere. Este vorba despre cardul bancar, portofelul virtual Neteller si cartela pre-platita Paysafecard, pe care o poti achizitiona din magazine. Toate depunerile se efectueaza instant, putand vedea banii in contul tau la casa online imediat ce ai depus.

In cazul in care ai mai efectuat cel putin un depozit la Betano, in fereastra care ti se va deschide dupa ce vei apasa butonul „Depunere” iti va aparea in partea stanga sus suma pe care ai depus-o ultima data si metoda prin care ai realizat asta. Daca doresti sa depui o suma identica folosind aceeasi metoda nu trebuie decat sa apesi pe butonul care iti arata suma depusa anterior, iar casuta cu suma ce vrei sa o depui se va completa automat. Tu trebuie doar sa completezi datele metodei prin care doresti sa depui.

Sume minime de depunere si comisioane

De specificat ca de cateva saptamani Betano a introdus un comision la depunere de 2%, comision pe care pana acum il platea ea. Legea este cea care a determinat-o sa aplice comisionul, aceasta spunand ca fiecare depunere efectuata la o casa online sa fie taxata cu 2% din valoarea ei.

In ceea ce priveste suma minima de depus, aceasta este 20 lei la depunerea prin card bancar, Skrill, Skrill 1-Tap si Paysafecard. Pentru depunerea cu ajutorul portofelului virtual Neteller depunerea minima este de 40 lei. Cat despre depunerea maxima, aceasta este 4 000 lei prin Paysafecard, 40 000 lei prin Skrill si Neteller, respectiv 180 000 prin card bancar.

Retrageri la Betano

Pentru a efectua o retragere acceseaza-ti contul sau selecteaza butonul „Depunere” din imaginea de mai sus, buton care te va duce tot in contul tau. Selecteaza de acolo subsectiunea “Retrageri”, pe care o gasesti in sectiunea “Tranzactii”. Ti se va permite sa retragi doar prin metoda pe care ai folosit-o ultima oara/de cele mai multe ori.

Betano prezinta 5 metode de retragere. Vorbim despre retragerea prin card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard si transfer bancar. Trebuie spus ca Betano este una dintre putinele case online ce permit retragerea prin Paysafecard. Cu ajutorul transferului bancar poti efectua retrageri daca ai depus anterior prin card bancar sau Paysafecard. 

Sume minime de retras si comisioane

De punctat ca daca vei efectua mai mult de doua retrageri intr-o luna calendaristica vei plati un comision de 1% prin toate metodele, cu exceptia Paysafecard. La acesta se adauga un alt comision de 1%, retinut de toate casele online pentru fiecare retragere. Comisionul va fi de 1% daca suma pe care vrei sa o retragi nu va depasi 66 750 lei. Daca retragerea este intre 66 751 lei si 445 000 lei vei plati un comision de 667.5 lei+16% din valoarea retrasa. In cazul in care retragerea depaseste 445 000 lei comisionul platit va fi de 61 187.5 lei+25% din valoarea retrasa. Nu credem insa ca va avea cineva asa mare graba de a scoate peste 66 750 lei „dintr-un singur foc”.  

Suma minima de retragere este de 40 lei prin card bancar, Skrill, Neteller si Paysafecard. Utilizand transferul bancar suma minima de retragere este 80 lei. In ceea ce priveste suma maxima de retragere, aceasta este 10 000 lei prin Neteller si Paysafecard, 40 000 lei folosind Skrill si transfer bancar, respectiv 180 000 lei daca vei folosi cardul bancar.

De specificat ca daca efectuezi o retragere prin Skrill sau Neteller vei plati un comision de 1% pentru retrageri mai mici de 450 lei, comisionul fiind de 4.5 lei pentru o retragere mai mare de 450 lei. In cazul in care retragi prin transfer bancar vei plati 10 lei comision pentru fiecare retragere. Daca vei retrage prin card bancar ti se va opri 9 lei comision pentru fiecare retragere. Sincer insa, nu stim cat de des se respecta aceste comisioane, fiindca noua nu ni s-au oprit de fiecare data comisioanele de care am mentionat mai sus.

Daca vei retrage prin Skrill, Neteller sau Paysafecard vei primi suma in portofelul tau in maxim 24 ore, daca vei retrage prin transfer bancar o vei primi in 1-4 zile lucratoare, iar daca vei retrage prin card bancar o vei primi in 3-7 zile lucratoare. Noi am retras insa recent prin card bancar si am primit suma de bani in doua zile lucratoare. 

Cu Betano depui si retragi usor si rapid